📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I zaś ktoś wklei fotkę człowieka z pół twarzą spaloną,że chce wymianę telefonu.
orisuniek napisał/a:
I zaś ktoś wklei fotkę człowieka z pół twarzą spaloną,że chce wymianę telefonu.
Podobno to był e-papieros
Jak to kurwa możliwe, że w tym wieku takie wybuchające gówno jest dostępne do ogólnej sprzedaży
jakby odjebali coś takiego w europie to zaraz byłoby "nieudany atak terrorystyczny". A u ruskich wyjebane, jebnie nie jebnie, co za różnica
Marzenie każdego Amerykanina. Małą blizna i milionowe odszkodowanie.
zawsze powtarzam z chujem nie ma żartów
@Robass1994
Jak ktoś jest końskim zwisem to nawet tak proste i bezpieczne rzeczy stanowią dla niego zagrożeniem. Zapomniał zablokować przycisku uruchamiającego i grzałka wyjebała. Sam użytkuje e-cygarete, bo staram się rzucić palenie i czasem mi się zdarza, że podświetlenie w e-papierosie zmienia kolor. Dzieje się to tylko wtedy, gdy na zablokowanym papierosie przytrzymam dłużej przycisk uruchamiający.
Śmiejemy się czasem z instrukcji dołączonych do rzeczy oczywistych (np. spinać włosy przy niszczarkach) a wielokrotnie mogą one uratować komuś zdrowie
Jak ktoś jest końskim zwisem to nawet tak proste i bezpieczne rzeczy stanowią dla niego zagrożeniem. Zapomniał zablokować przycisku uruchamiającego i grzałka wyjebała. Sam użytkuje e-cygarete, bo staram się rzucić palenie i czasem mi się zdarza, że podświetlenie w e-papierosie zmienia kolor. Dzieje się to tylko wtedy, gdy na zablokowanym papierosie przytrzymam dłużej przycisk uruchamiający.
Śmiejemy się czasem z instrukcji dołączonych do rzeczy oczywistych (np. spinać włosy przy niszczarkach) a wielokrotnie mogą one uratować komuś zdrowie
Ale za to jaka brzydka locha!
Musze se kupić e-fajka, może też mnie kiedyś uratuje w takiej sytuacji.
Musze se kupić e-fajka, może też mnie kiedyś uratuje w takiej sytuacji.
@ Fraze
Grzałka nie eksploduje tylko bateria ( tak jestem ekspertem - buduje battery pack'i z tych akumulatorów 18650) i zasadnicza sprawa jest taka, że mnóstwo ludzi kupuje zamienne baterie ,np UltraFire czy inne chińczyki (tanie i chujowej jakości)-to po pierwsze. Po drugie i zasadnicze jak już kupują to nie patrza w specyfikację baterii, a każda ma inna pojemność , maksymalny i chwilowy prąd rozładowania podany w amperach. A jak wiadomo grzałki pobierają w chuj energii (natężenia) i wystarczy, ze kupisz sobie zamienną baterię z mniejszym pradem rozładowania niż oryginał i już masz cykającą bombę kieszonkową. To nie są paluszki 1,5 V i 800mA, tylko 3,7V (4,2V w pełni naładowana LiPo) i z wachlarzem od 1500mA do 5000mA czyli 5-Amperów pojemności, to sobie można wyobrazić jakie pierdolnięcie może wyzwolić przy zbyt dużym prądzie rozładowania.
Przykładowy "data sheet" - specyfikacja dla baterii Panasonic CGR18650CG
Dla tej baterii, maksymalny ciągły prad rozładowania to 10A. Przeciatny Vape (e-papieros) używa ok.18A chwilowego pradu rozładowania czyli po uruchomieniu tej baterii (mimo że jest wysokiej jakości) w e-papierosie przez dłuższą chwile zaowocuje pięknymi efektami świetlnymi i cieplnymi z powyższego filmu.
Czytał: SciFun.
Grzałka nie eksploduje tylko bateria ( tak jestem ekspertem - buduje battery pack'i z tych akumulatorów 18650) i zasadnicza sprawa jest taka, że mnóstwo ludzi kupuje zamienne baterie ,np UltraFire czy inne chińczyki (tanie i chujowej jakości)-to po pierwsze. Po drugie i zasadnicze jak już kupują to nie patrza w specyfikację baterii, a każda ma inna pojemność , maksymalny i chwilowy prąd rozładowania podany w amperach. A jak wiadomo grzałki pobierają w chuj energii (natężenia) i wystarczy, ze kupisz sobie zamienną baterię z mniejszym pradem rozładowania niż oryginał i już masz cykającą bombę kieszonkową. To nie są paluszki 1,5 V i 800mA, tylko 3,7V (4,2V w pełni naładowana LiPo) i z wachlarzem od 1500mA do 5000mA czyli 5-Amperów pojemności, to sobie można wyobrazić jakie pierdolnięcie może wyzwolić przy zbyt dużym prądzie rozładowania.
Przykładowy "data sheet" - specyfikacja dla baterii Panasonic CGR18650CG
Dla tej baterii, maksymalny ciągły prad rozładowania to 10A. Przeciatny Vape (e-papieros) używa ok.18A chwilowego pradu rozładowania czyli po uruchomieniu tej baterii (mimo że jest wysokiej jakości) w e-papierosie przez dłuższą chwile zaowocuje pięknymi efektami świetlnymi i cieplnymi z powyższego filmu.
Czytał: SciFun.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów