📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co to jest ta beczka na trójnogu? Nie paśnik przypadkiem? Tak tylko pytam, wędkarzom nikt necenia nie broni.
Sadic napisał/a:
Wiecie może gdzie można legalnie sobie postrzelać do zwierząt?
Wyłączając USA i państwa w chuj daleko od PL.
W Donbasie
Zwykły chuj zwyrodnialec, a nie myśliwy. Z myślistwem nie ma to nic wspólnego.
Sierściuchy fajne salta wykręcają, bardzo dobry materiał.
Nie mam nic do myśliwych, ale nie lubię partaczenia roboty jak w 4:37... A tak ogólnie to fajne headshoty
Broń tak, ale tylko combat, najpierw tarcze a później przemieszczenie w rejon konfliktu i wsio paszol Rambo w pizdiet
Mój znajomy myśliwy do zwierząt strzela co tydzień.
Ale dziecka od 12 lat spłodzić nie potrafi.
W chuju ślepaki, to trzeba ego podreperować.
Ale dziecka od 12 lat spłodzić nie potrafi.
W chuju ślepaki, to trzeba ego podreperować.
Sadic napisał/a:
Wiecie może gdzie można legalnie sobie postrzelać do zwierząt?
Wyłączając USA i państwa w chuj daleko od PL.
No w Syrii
Jebac myśliwych prądem.
Gilera1231 napisał/a:
Jebac myśliwych prądem.
Ciebie jebać gdybyś mieszkał w Australii inaczej byś powiedział tam każde zwierze próbuje dosrać lub zajebać człowieka wszystkie te zwierzęta to szkodniki do odstrzału
Rozumiem regulacje dzikiej populacji zwierząt ale to są jakieś psychole. Zamiast zajebać węża łopatą pojeb wypierdala cały magazynek. Chętnie bym obejrzał materiał jak jakiś inny pojeb do nich strzela z dużego kalibru. Najlepiej w slow-mo.
'Kazdy znajdzie cos dla siebie'?
Ani jeden spedalony mysliwy nie zostal w tym filmiku wypatroszony, zastrzelony, rozszarpany przez niedźwiedzia czy tez stado głodnych wilkow. Za kłamstwo piwa nie bedzie, co najwyzej karny kutas
Nikt im nie kaze mieszkac w Australii. Ta wyspa zawsze byla dzikim miejscem pelnym egzotycznych zwierzat i tak powinno pozostac na zawsze. To takich jak ty powinno sie odstrzelic, ludzie myslacy jak ty sa szkodnikami, zagrazajacymi wszystkim gatunkom zamieszkujacym Australie . I sorry za 2 posty jeden pod drugim. Brak opcji EDYTUJ to mankament tej strony
Ani jeden spedalony mysliwy nie zostal w tym filmiku wypatroszony, zastrzelony, rozszarpany przez niedźwiedzia czy tez stado głodnych wilkow. Za kłamstwo piwa nie bedzie, co najwyzej karny kutas
Hogger napisał/a:
Ciebie jebać gdybyś mieszkał w Australii inaczej byś powiedział tam każde zwierze próbuje dosrać lub zajebać człowieka wszystkie te zwierzęta to szkodniki do odstrzału
Nikt im nie kaze mieszkac w Australii. Ta wyspa zawsze byla dzikim miejscem pelnym egzotycznych zwierzat i tak powinno pozostac na zawsze. To takich jak ty powinno sie odstrzelic, ludzie myslacy jak ty sa szkodnikami, zagrazajacymi wszystkim gatunkom zamieszkujacym Australie . I sorry za 2 posty jeden pod drugim. Brak opcji EDYTUJ to mankament tej strony
Nie rozumiem co to kurwa za przyjemność walić do bezbronnych zwierząt z 200 metrów (albo i 0,2 metra, jak do węża). Jakby strzelali z własnoręcznie zrobionego łuku, czy, nie wiem, polowali nożami, to bym rozumiał, w miarę równe szanse, sport ekstremalny i te sprawy. A tak to kupie se giwerę i lecę zabijać bezbronne zwierze, no super cywilizowane kurwa hobby! Ludzie powymyslali dyski, strzelnice, czy inne paintballe i ASG, a prostaki nadal czerpią radość z czyjejś śmierci. I jeszcze banda idiotów z Polski przyklaskuje pomysłowi, że można walić do czego się chce.
Nie mówię o kontrolowanym odstrzeleniu jakiejś puli osobników, człowiek mocno zaburzył liczbę drapieżników, więc musi w pewnym stopniu ich zastąpić, przy okazji z zyskiem dla siebie.
Nie mówię o kontrolowanym odstrzeleniu jakiejś puli osobników, człowiek mocno zaburzył liczbę drapieżników, więc musi w pewnym stopniu ich zastąpić, przy okazji z zyskiem dla siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów