📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy raz w życiu widziałem parzystokopytnego węża, dzięki.
Nice shot.
Parzystokopytnych piszemy razem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Różnica między polowaniem w kraju cywilizowanym a w Polsce. W USA bierzesz giwere i idziesz do lasu. Skromne przepisy określają drobne nieuciazliwe zasady przede wszystkim kiedy do czego wolno strzelać i tyle.
W Polsce ustawy i milion paragrafow. Koła łowieckie, kiedy strzelać pod jakim kątem z jakiej broni, co wolno czego nie wolno, wygradzanie terenu, oznakowanie, zgłoszenia, pozwolenia i chuj jako istota wszechwiedzaca co jeszce...
Nie daj boże myśliwy zapomni jednego z miliona paragrafow, zrobi coś nie tak i at desantuje się że śmigłowca, rekwiruja wszystkim broń, wpada prokurator wszystkim chce dać dożywocie, znacjinalizowac bron... Dramat. Niewolnicy we własnym kraju.
W Polsce ustawy i milion paragrafow. Koła łowieckie, kiedy strzelać pod jakim kątem z jakiej broni, co wolno czego nie wolno, wygradzanie terenu, oznakowanie, zgłoszenia, pozwolenia i chuj jako istota wszechwiedzaca co jeszce...
Nie daj boże myśliwy zapomni jednego z miliona paragrafow, zrobi coś nie tak i at desantuje się że śmigłowca, rekwiruja wszystkim broń, wpada prokurator wszystkim chce dać dożywocie, znacjinalizowac bron... Dramat. Niewolnicy we własnym kraju.
Nie rozumiem.. Strzelają do zwierząt różnego gatunku więc nie ma to żadnego ekonomicznego uzasadnienia ciesząc przy tym mordę. To nie jest wporządku.
@abraxus, w USA, co stan to inne prawo, więc nie pierdol że wszędzie jest tak, że idziesz gdzie chcesz i ładujesz do czego chcesz.
Facet zajebał sarne na moim terenie (za domem) ide patrze bo coś jebło patrze a ten huj mi ją na moim trawniku patroszy i mówię mu że co to kurwa jest on do mnie że wątróbkę dostane .Facet już nie strzela.
@up typowy pies ogrodnika sam nie odstrzeli i zeżre a drugiemu zabroni
Wiecie może gdzie można legalnie sobie postrzelać do zwierząt?
Wyłączając USA i państwa w chuj daleko od PL.
Wyłączając USA i państwa w chuj daleko od PL.
Cytat:
Nie rozumiem.. Strzelają do zwierząt różnego gatunku więc nie ma to żadnego ekonomicznego uzasadnienia ciesząc przy tym mordę. To nie jest wporządku.
Też nie rozumiem bardzo wielu kwestii w tym temacie. Myślę ze każdego szkodnika na mojej posesji odpalił bym jak najbardziej humanitarnie grzechotnika zawiązał na guza, kojoty i dziki przyprowadził na smyczy na posterunek policji z aktualnym dowodem osobistym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów