📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do polowania służy broń. Jak ktoś woli jednak boks z kangurami, gryzienie się z psami, czy zapasy z niedźwiedziem i tym podobne, sam jest sobie winien.
I właśnie .w naturze nie istnieją frajerzy .to wymysl bialego czlowieka bo swoja słabość zamienil na slowo frajer bo wygral .tak w naturze chodzi zeby wygrac czy to samemu czy w grupie na jednego .wiec murzyny sa ewolucyjnie od bialasow lepsi bo wygraywaja a frajer to ten co przegrywa .i biale internetowe lemingi
Te dzieci są aż tak niedojebane że biją się w okularach ? Czy on jest aż tak ślepy że bez oksow nawet zarysów nie widzi ?
Totalny brak wyobraźni.
Totalny brak wyobraźni.
drive by...
Mirek19850509 napisał/a:
I właśnie .w naturze nie istnieją frajerzy .to wymysl bialego czlowieka bo swoja słabość zamienil na slowo frajer bo wygral .tak w naturze chodzi zeby wygrac czy to samemu czy w grupie na jednego .wiec murzyny sa ewolucyjnie od bialasow lepsi bo wygraywaja a frajer to ten co przegrywa .i biale internetowe lemingi
Nie wiem kolego czy wiesz czym jest honor i odwaga, domyślam się że nie. Naoglądałeś się za dużo filmów akcji i twierdzisz że nie ważne jak wygrać byle by wygrać. Prymitywnie zbytnio nie różnisz się tu od tego co jeździ na filmiku tym dylizansem
Murzyny to zwierzeta stadne jak małpy. My przeslismy kolejny etap ewolucji a oni zostali w miejscu tyle w temacie. Prawda nie jest rasizmem. Bardzo inteligetne rasy psów można krzyżować z głupimi ale w naturze to się nie dzieje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów