W środku nocy na ulicach NYC kobieta została napastowana. Jak w tej sytuacji powinna się zachować aby zadbać o swoje bezpieczeństwo?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupia suka. Zamiast mierzyć siły na zamiary to się rzuca na goryla. Oczywiście małpoluda należałoby ukarać ale nie w stylu kamikadze. Powinna znaleźć jakiś kamień, policjantów albo wyciągnąć gnata a nie rzucać się z pięściami. Dupa już i tak obmacana a ta jeszcze chce mieć ryj obity
trytodie napisał/a:
Jak w tej sytuacji powinna się zachować aby zadbać o swoje bezpieczeństwo?
W tej sytuacji powinno się nakarmić czarnucha ołowiem - to najszybszy i najskuteczniejszy sposób.
Przecież to norma w uni europejskiej murzyni wręcz gwałcą kobiety ale media i politycy że to wszyscy mężczyźni to robią... NIE to pierdolone arabusy i czarnuchy!
Takich ubogaconych kulturowo to mamy z 400 w obozie pod Zieloną Górą.
Barnellini napisał/a:
Głupia suka. Zamiast mierzyć siły na zamiary to się rzuca na goryla. Oczywiście małpoluda należałoby ukarać ale nie w stylu kamikadze. Powinna znaleźć jakiś kamień, policjantów albo wyciągnąć gnata a nie rzucać się z pięściami. Dupa już i tak obmacana a ta jeszcze chce mieć ryj obity
ale kobiecy mózg nie rozumie... one pierwsze robią coś bezmyślnie dopiero po wielu dniach mózg się włącza jak objęte budzą się ze śpiączki... najczęściej przy wyłączania mózgu u kobiety jest alarm w postać DARCIA MORDY lub PISZCZENIA... no cóż mamy przejebane z nimi i małpami
Mocz napisał/a:
wielkie chalo bo za dupw babę złapał
no i co? co się stało?
Jajco, pucuj się świeżak, za majty siedzisz?
Ogórek napisał/a:
Takich ubogaconych kulturowo to mamy z 400 w obozie pod Zieloną Górą.
Nawet nie wiedziałem że mamy zoo pod Zielona Górą...a gdzie dokładnie...?
wszyscy wiemy ze to bialy patriarchat zmusil tego niewinnego studenta medycyny oraz inzynierii do takiego niecnego czynu
Powinna to przyjąć jako komplement a nie rzucać się na ciemnego dżentelmena
kolor zobowiązuje,
chyba nie zrozumiała zalotów,
kiedyś takim było łatwiej.....wystarczyła maczuga i patrzeć za którą stronę ciągnie,
bo piach...
chyba nie zrozumiała zalotów,
kiedyś takim było łatwiej.....wystarczyła maczuga i patrzeć za którą stronę ciągnie,
bo piach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów