fwd na wirażu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
same kurwa znawce na Sadolu siedzią. Marnują się normalnie
Napędza go silnik a nie żadna ośka. Qniec
Napędza go silnik a nie żadna ośka. Qniec
Ma opanowane to autko ale na wyjeżdżaniu bokiem z podporządkowanej się kiedyś chłopak przejedzie.
@Up tarek_kubusio
hahahaha... "naped na co? pierwsze slysze takie okreslenie. chciales napisac chyba naped na tylna os... " dobry jesteś ale chuj najlepsze jest to że piwo Ci postawiła osoba o nicku "BMWswap" no fan motoryzacji jak i marki BMW pierwyj sort wielka szkoda że rozczarowaliście jego tok myślenia że FWD to jednak nie jest tył a przód.
hahahaha... "naped na co? pierwsze slysze takie okreslenie. chciales napisac chyba naped na tylna os... " dobry jesteś ale chuj najlepsze jest to że piwo Ci postawiła osoba o nicku "BMWswap" no fan motoryzacji jak i marki BMW pierwyj sort wielka szkoda że rozczarowaliście jego tok myślenia że FWD to jednak nie jest tył a przód.
naped na przod, ciezar z przodu, pusto z tylu,mokra nawierzchnia...
w zasadzie wiele nie trzeba, zeby zarzucic tylem w takich warunkach...
ale kij w oko za odpierdalanie takich jaj, pomiedzy innymi samochodami...
w zasadzie wiele nie trzeba, zeby zarzucic tylem w takich warunkach...
ale kij w oko za odpierdalanie takich jaj, pomiedzy innymi samochodami...
Miałem kombika z napędem na przód i też się tak bawiłem. Teraz mam RWD i nie ciągne ręcznego tylko daję w pizdę. No ale niech się chłopak bawi, kto mu zabroni
Tak Penerze!!! Dojebałeś!!!!!!!!!!!
- za podniecanie sie starym sztruclem (pierwsze sekundy filmiku - no chyba że było nagrywane z 15
lat temu
- za kombi
- za to że nie urwał
ogółem jeden plus i cztery minusy czyli piwko leci
- za jazdę na przeciwmgielnych (jak mnie to wkurwia)
- za podniecanie sie starym sztruclem (pierwsze sekundy filmiku - no chyba że było nagrywane z 15
lat temu
- za kombi
- za to że nie urwał
ogółem jeden plus i cztery minusy czyli piwko leci
tia,na suchym asfalcie mógłby sobie najwyżej konia zwalic tym struclem
W kombi zajebiście się bawi : ) Piwko dla kierowcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów