fwd na wirażu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajny film. Dobry montaż, muzyka. Umiejętności kolesia super Jednak boli mnie to, że prawie wszystko na publicznych drogach. Nie ujmuję mu skilla ale gdyby jakaś muldka się znalazła albo jakiś maruder na drodze to tylko kłopot potem.
Koniec końców bardzo dobry materiał (:
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Koniec końców bardzo dobry materiał (:
Edukacja kurwa.
Ropniak
ZBiR Związek Rosji i Białorusi - praktycznie to samo - mentalność jak i moda
@kifiu
skończ z tymi tylnonapędowymi wierszykami,wiesz kurwa co to jest power slide?
chuja wiesz,otóż japończycy zanim stosowali tylny napęd w drifcie jeździli jak ten gentleman z avensisa z napędem na ośkę(tak kurwa słyszałem to sformowanie i nie ma się co przypierdalać ze jest niepoprawne)
pozdrawiam,jebcie się
skończ z tymi tylnonapędowymi wierszykami,wiesz kurwa co to jest power slide?
chuja wiesz,otóż japończycy zanim stosowali tylny napęd w drifcie jeździli jak ten gentleman z avensisa z napędem na ośkę(tak kurwa słyszałem to sformowanie i nie ma się co przypierdalać ze jest niepoprawne)
pozdrawiam,jebcie się
o nie łaska napisać od której minuty akcja bo przed akcją już miałem wyłączyć
Po deszczu na śliskiej nawierzchni to maluchem tak mogę zrobić.Nic nadzwyczajnego
Nic nie zmienia faktu że paskudny samochód. Kolejna generacja Avensis o niebo lepiej wygląda. Bo ten ma dupę chyba przez ślepego projektowaną.
kurwa matoły pierdolone, bo do was inaczej nie można dotrzeć, helmut nie pomylił się ani trochę określając to auto ośką. Nazwa ta jest, czy była używana do określenia aut rajdowych klasy super-tysiać-sześćset (nie wiem czy ta klasa dalej istnieje) auta te były napędzane na przednią oś, tyle ze tam dyfer był zblokowany. Kolo w toyocie osiąga taki ładny poślizg przez najprawdopodobniej przez tzw. hamowanie lewą nogą.
1. zajebiście że auto seryjne ze zwykłym silnikiem, bo zamknął japy tym którzy piszą że takim autem to co oni by nie zrobili
2. gościu naprawdę ogarnia
3. jazda rwd i tak jest lepsza - bo auto z napędem na tył jadąc bokiem cały czas przyspiesza - nie da się tego za bardzo opisać, ale świetne uczucie
w fwd auto zwalnia kiedy ciągniemy rękaw
4. tutaj macie boka seryjnym polonezem też ładnie :
2. gościu naprawdę ogarnia
3. jazda rwd i tak jest lepsza - bo auto z napędem na tył jadąc bokiem cały czas przyspiesza - nie da się tego za bardzo opisać, ale świetne uczucie
w fwd auto zwalnia kiedy ciągniemy rękaw
4. tutaj macie boka seryjnym polonezem też ładnie :
@rafcio24 Przyjebał w 1:26 mogli lepiej zmontować ten film
Światła przeciwmgłowe (lub potocznie światła przeciwmgielne) - typ oświetlenia samochodowego przeznaczony do oświetlania drogi w czasie niedostatecznej przejrzystości powietrza.
"Wikipedia" jak coś
"Wikipedia" jak coś
1. Avensis
2. FWD
Wystarczy aby przekreślić słowo "powerslide"
Ja swoją C3 quattro z 88' lepiej nakurwiam niż to gówno. Takie rzeczy to się robiło w Polo 86c2f 1.0 jak się miało 18 lat.
PS.: jak podłożysz dobrą muzę to i żarcie gówna z płaskiej klaty japońskiej kurwy będzie fajnie wyglądało.
PPS.: muza nie zachwyca
2. FWD
Wystarczy aby przekreślić słowo "powerslide"
Ja swoją C3 quattro z 88' lepiej nakurwiam niż to gówno. Takie rzeczy to się robiło w Polo 86c2f 1.0 jak się miało 18 lat.
PS.: jak podłożysz dobrą muzę to i żarcie gówna z płaskiej klaty japońskiej kurwy będzie fajnie wyglądało.
PPS.: muza nie zachwyca
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów