fwd na wirażu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
to ja też dorzucę swoje 5 groszy
FWD (front wheel drive)- przód napęd (silnik z przodu napęd na przód)
RWD (rear wheel drive)- tył napęd - kilka opcji (silnik przód napęd tył, MR -silnik centralnie napęd tył, oraz silnik tył napęd tył)
AWD (all wheel drive) - aktywny układ napędowy np w razie potrzeby dołączający tylną oś w momencie uślizgu przedniej lub na odwrót oraz w to zalicza się też 4x4(stały) z jakimś współczynnikiem np. : 40/60, 50/50 itp
FWD (front wheel drive)- przód napęd (silnik z przodu napęd na przód)
RWD (rear wheel drive)- tył napęd - kilka opcji (silnik przód napęd tył, MR -silnik centralnie napęd tył, oraz silnik tył napęd tył)
AWD (all wheel drive) - aktywny układ napędowy np w razie potrzeby dołączający tylną oś w momencie uślizgu przedniej lub na odwrót oraz w to zalicza się też 4x4(stały) z jakimś współczynnikiem np. : 40/60, 50/50 itp
Danielos1 co palisz??
hellmut, dokładnie tak jak piszesz plus to że te nowsze mają też takie opcje ze rozdziela moc na poszczególne koła a nie osie
Gdyby koleś tylko nadrzucal ręcznym to nie latałby tak ładnie takich długich łuków
hellmut, dokładnie tak jak piszesz plus to że te nowsze mają też takie opcje ze rozdziela moc na poszczególne koła a nie osie
Gdyby koleś tylko nadrzucal ręcznym to nie latałby tak ładnie takich długich łuków
+ za muzę
+ za brak gównianego tuningu
+ za skilla
- za jazdę w dzień po rondzie i ogólnie troszkę za bardzo między ludźmi
Ogólnie zajebiście
+ za brak gównianego tuningu
+ za skilla
- za jazdę w dzień po rondzie i ogólnie troszkę za bardzo między ludźmi
Ogólnie zajebiście
Filmik fajny, ale ludzie są popierdoleni jeżdżą na przeciwmgielnych światłach jakby to miało im coś dać, jakby to były światłą od jazdy w dzień. Nie wiem skąd się wzięła ta pojebana moda
Żarówka H3 w halogenie wpierdala 55W szt. tyle samo co w światłach mijania( H4 / H7 / H1 ).
Więc żadna to oszczędność. Wymienić żarówkę w mijania to nie problem a wymienić, w świetle przeciwmgielnym w zderzaku to już trzeba gimnastykę niezła. Ludzie sami lubią sobie życie utrudniać
Żarówka H3 w halogenie wpierdala 55W szt. tyle samo co w światłach mijania( H4 / H7 / H1 ).
Więc żadna to oszczędność. Wymienić żarówkę w mijania to nie problem a wymienić, w świetle przeciwmgielnym w zderzaku to już trzeba gimnastykę niezła. Ludzie sami lubią sobie życie utrudniać
z tego co widze to cały czas na ręcznym trzyma, czyli trzeba w miare dobry silnik powyzej 2.0 i w benzynce.
super, też chciałbym tak umieć, tylko Kierowce tego auta, pamiętaj, że żyjesz w kraju, gdzie zaraz będzie Cie chciał ktoś namierzyć za jazdę mogącą zagrozić życiu innych i nieużywanie świateł kierunkowskazu.
BMWswap napisał/a:
hellmut, pierdyknąłeś babola z tą oską ale spoko, każdemu się może zdarzyć. co do filmiku, to driver dobry, nie pierdoli sie w tańcu i widać że ma wóz opanowany. piwko musi być
No jak pierdyknął babola, ja wiele razy słyszałem określenie " ośka" na samochody z napędem na przód. Filmik Git !! ;D
Ty sam jesteś ośka albo z ośki na głowę spadłeś.
określenie "ośka" oznacza sztywny napęd na jedną z osi (zablokowany dyferencjał)
filmik pokazuje jazdę na ręcznym
poziom zbliżony do tego:
static.fjcdn.com/pictures/Kermit_3b29b2_117424.gif
określenie "ośka" oznacza sztywny napęd na jedną z osi (zablokowany dyferencjał)
filmik pokazuje jazdę na ręcznym
poziom zbliżony do tego:
static.fjcdn.com/pictures/Kermit_3b29b2_117424.gif
Dobrze opanowany tatowóz
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
-... I like trains
Kolo ma około 25-27lat więc tatowóz to masz chyba co noc pod kołdrą.
Konkretne drifty, ale minus jak pas startowy, że robi je między ludźmi
Konkretne drifty, ale minus jak pas startowy, że robi je między ludźmi
hellmut napisał/a:
@wielq to jest Rosja a tam taka moda
Rosja? Pokaż mi Grodno w Rosji... Jesteś głąb pacanie
Edukacja kurwa.
scartx napisał/a:
z tego co widze to cały czas na ręcznym trzyma, czyli trzeba w miare dobry silnik powyzej 2.0 i w benzynce.
Ropniak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów