Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie zesrajcie się z tym jebaniem rapu, jest i dobry, wystarczy poszukać.
Nie ma dobrego rapu, nie cierpię tej murzyńskiej muzyki.
Wciąż lepsze to niż disco polo dla bezmózgich wsioków.
Granica między hip hopem a disco polo jest cienka zobacz cwelastego albo kiza
Cholera gimbaza odkryła sadistica to jest nasz koniec.
Sory za tak długi komentarz.
Ogólnie tak oddziaływuje kultura rapu na ludzi,szczególnie młodych gdy psychika i umysł nadal są z plasteliny.Na to alko i być może dragi co już całkowicie zmienia sposób postrzegania rzeczywistości i wystarczy iskra aby rozpalić pożar Kiedyś słuchałem tylko rapu i juz dosyc dawno dotarlo do mnie ze jestem agresywny i pozuje na kogos kim nie jestem.Nie odkrylem tego nagle po piątkowym melanżu,tylko dorosłem.Ciesze sie ze te wszystkie bitki i przypaly nie zmienily mojego zycia w bagno,bo wystarczyloby ze typ zamiast na trawnik padlby glowa na krawężnik? Dzisiaj nadal slucham ale, już to jest jakieś 20% ogólnego repertuaru i to raczej relaksacyjne kawalki.Trzeba właśnie dorosnąć, wyrobić (lub wypracować) sposób postrzegania tego co nas otacza aby móc odróżnić, to co nam się wydaje od tego co jest rzeczywistością. Jednym się udaje,innym nie i nadal męczą peje "zycie kur**skie" - dobry kawałek ale słuchany latami jak mantra może Ci przełączyć coś w głowie i ciężko to odblokować (jak setki innych tracków).Rap to mocna muza która od lat już jest najpopularniejszym gatunkiem w większości krajow. U nas się leją,w USA się o to strzelają żeby być fajnymi.
Sory za tak długi komentarz.
Dobra to ona była w latach 90 Nawet Rychu Peja dorósł.....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów