📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zachowują się jak czarnuchy. Przynoszą tylko wstyd białej rasie.
Ja pierdole jak ten rap sie zjebał same zawodzące kiepy pseudogangsterzy i niedojebana umysłowo publiczność. Aż mi wstyd, że tyle lat mieliłem sobie tym łeb ale jednak kiedyś inaczej to wyglądało.
wojtekpwse napisał/a:
Ja pierdole jak ten rap sie zjebał same zawodzące kiepy pseudogangsterzy i niedojebana umysłowo publiczność. Aż mi wstyd, że tyle lat mieliłem sobie tym łeb ale jednak kiedyś inaczej to wyglądało.
Wciąż lepsze to niż disco polo dla bezmózgich wsioków.
Hehe masz problem?
Kici-Kici napisał/a:
Zachowują się jak czarnuchy. Przynoszą tylko wstyd białej rasie.
Bo są czarni umysłowo
Jebaniuutki napisał/a:
Wciąż lepsze to niż disco polo dla bezmózgich wsioków.
Nic nie jest gorsze, niż twórczość czarnych pedałów. Również tych czarnych mentalnie.
No to niezła pedałówa
żmij napisał/a:
Nic nie jest gorsze, niż twórczość czarnych pedałów. Również tych czarnych mentalnie.
To jakiś film? Dawaj tytuł jeśli tak pliz!
żmij napisał/a:
Ekstra czarnuchy kurwa.....nic dziwnego że potem im smoluchy kieszenie wywracają i nie chcą być ich kolegami.
wojtekpwse napisał/a:
To jakiś film? Dawaj tytuł jeśli tak pliz!
The Onion Movie
cda.pl/video/717987182
nie zesrajcie się z tym jebaniem rapu, jest i dobry, wystarczy poszukać.
Proximite napisał/a:
nie zesrajcie się z tym jebaniem rapu, jest i dobry, wystarczy poszukać.
Cyt: "Kultura hip-hopowa powstała w latach 70. w Nowym Jorku, a ustna tradycja przekazu form słownych do muzyki wywodzi się z krajów afrykańskich."
Nie widzę powodu, żeby grzebać w bambusiej tradycji ani, hatfu, kulturze..
Problem to słuchacze tego typu piosenek to mają z mózgiem a właściwie jego brakiem XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów