📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słucha się gówno muzyki, ogląda mmsra i podobny paździerz, toa się biedę umysłową, i jedynym agentem jest napierdalanie się z innymi kalekami umysłowymi.
Niech się pajace sami eliminują chociaż między sobą,
Niech się pajace sami eliminują chociaż między sobą,
Nosz kur.. żaden z was nigdy nie lał się na imprezie czy po imprezie co wy jesteście za leszcze wielcy sadole a pewno większość pizdusiow którzy tak bardzo się unoszą to zwykle pipki na placka młodzież musi się wyszaleć to szaleje proste …
Kici-Kici napisał/a:
Zachowują się jak czarnuchy. Przynoszą tylko wstyd białej rasie.
to wlasnie dobrze ze potrafimy sie napierdalac i nie jestesmy jakimis skulonymi ze strachu pizdami jak na zachodzie. dla zwierząt liczy się tylko siła i strach
wojtekpwse napisał/a:
Ja pierdole jak ten rap sie zjebał same zawodzące kiepy pseudogangsterzy i niedojebana umysłowo publiczność. Aż mi wstyd, że tyle lat mieliłem sobie tym łeb ale jednak kiedyś inaczej to wyglądało.
A to kiedyś nie był zjebaną muzyką dla czarnuchow i gangusów? Teraz jeszcze dochodzi autotune dla cip.
Kici-Kici napisał/a:
ukr i czarnuch to praktycznie to samo
Paprykarz88 napisał/a:
Granica między hip hopem a disco polo jest cienka zobacz cwelastego albo kiza
Cwelasty i kizo nigdy nawet obok hiphopu/rapu nie stali więc udowodniłeś jedynie że masz zerowe pojęcie w temacie skoro oni są dla ciebie raperami. Polski rap to WWO, OSTR, Grammatik, K44, Paktofonika a nie kurwa jakiś kizo albo inny zjeb.
Lejta się będzie mięso
Kici-Kici napisał/a:
Jednak bez małpich okrzyków to nie to samo chociaż próbują naśladować
Kici-Kici napisał/a:
100/100 bracie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów