📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ale powolne grubasy nawet nie mają sił mocno uderzyć. Grubas odczuł to jako masaż.
"Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Ćwoka przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: dziewięćdziesiąt dziewięć"
No ja pierdole...
To chyba jakieś fatum. Co widzę kogoś w koszulce z numerem 99 to się okazuje że to jakiś niedojebany matoł o przerośniętym poczuciu własnej wartości.
No ja pierdole...
To chyba jakieś fatum. Co widzę kogoś w koszulce z numerem 99 to się okazuje że to jakiś niedojebany matoł o przerośniętym poczuciu własnej wartości.
niger w ryja dostał, oj jak przykro
ale niech się cieszy bo nikt go nie skopał w twarz na parterze, jak to w ich zwyczaju
ale niech się cieszy bo nikt go nie skopał w twarz na parterze, jak to w ich zwyczaju
I że niby to piłka nożna jest dla pedałów...
Te spaślaki dostaliby wpierdol od pierwszej lepszej ekipy z polskiej ekstraklapy.
Te spaślaki dostaliby wpierdol od pierwszej lepszej ekipy z polskiej ekstraklapy.
Same obmierzłe spasione świnie. A największa ta locha, co spierdoliła na samym początku. Kurwa co za jebane zoo.
kris1978 napisał/a:
(... )a największa ta locha, co spierdoliła na samym początku. Kurwa co za jebane zoo.
Powinna się włączyć do walki i drzeć ryja "oł sziet oł sziet" co nie? Wtedy byłbyś pod wrażeniem jej niezłomnej postawy.
Normalny człowiek jak widzi dzicz szykującą się do burdy, to się wycofuje i, patrząc po tym jak smoluchowi zdekomponowali facjatę, postąpiła jak najbardziej trzeźwo.
I to wszystko przez jebaną lochę z tyłu.. Kurwisko przebrzydłe
Będą boleć plecy jak będzie szedł rano do fabryki azbestu.
Same spaślaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów