Kilka słów o polskich internetowych cwaniakach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Prawda jest taka że winę za większość tych negatywnych emocji na portalach/forach itp. ponoszą ci, którzy w jakikolwiek sposób się do nich odnoszą. Gdyby po prostu pozostawiać 'haterów' samych sobie po pewnym czasie przestaliby istnieć. Mobilizują ich reakcje na bezpodstawną krytykę i tu już małe znaczenie ma czy się z ich założeniami zgadzacie czy też nie. Jeśli podejmujecie rękawice to tylko pompuje pseudo 'ego' i napawa chęcią do kontynuacji bezsensownego (z perspektywy ludzi myślących) procederu. Stara zasada 'na głupotę nie reaguj' sprawdza się tu w 1oo%...
i tu przypominają mi się słowa Józefa Piłsudskiego " Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" dodał bym jeszcze tylko nie wszyscy ale też może być. Polejcie autorowi filmiku dobrze gada.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów