Kilka słów o polskich internetowych cwaniakach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa, znowu mój Czerwieńsk
PS: ale on popierdolony, chujowe tło, jak można nagrać film przy upierdolonym stole ? I w ogóle gówno, trzeba go spalić
PS: ale on popierdolony, chujowe tło, jak można nagrać film przy upierdolonym stole ? I w ogóle gówno, trzeba go spalić
Koleś narzeka na to ze ludzie narzekają...
Ale się koleś żali. Widać nie umie słów krytyki przyjąć normalnie.
A ty sobie przelicz ile gimnazjalista może mieć lat. To nie takie trudne. Durne za to jest pytać grupy ludzi o wiek, skoro to przedział 3 lat czyli praktycznie żaden.
Sam podaj swój wiek młokosie, widać się go wstydzisz. Stawiam, że te 63 to 6+3=9.
Lepiej bym tego nie ujęła
bulit000 napisał/a:
Po ile wy gimby kurwa macie lat?
Koleś dobrze gada, ale nie robi z siebie idioty jak inni to już jest chujowy. Nothing to do here
A ty sobie przelicz ile gimnazjalista może mieć lat. To nie takie trudne. Durne za to jest pytać grupy ludzi o wiek, skoro to przedział 3 lat czyli praktycznie żaden.
Sam podaj swój wiek młokosie, widać się go wstydzisz. Stawiam, że te 63 to 6+3=9.
TheColt napisał/a:
Koleś narzeka na to ze ludzie narzekają...
Lepiej bym tego nie ujęła
Gdybym go spotkał, to najebałbym mu za kręcenie tak chujowych filmików.
Nie mam zielonego pojęcia, skąd tyle piw ma ten filmik...
Trochę racji ma, ale ta jego dykcja jest drażniąca, a on sam wychodzi na marną podróbkę dakana (ten fragment o całkach i logarytmach). No i temat o hejtowaniu hejterów, nic świeżęgo, lepiej niech wróci do swojego handlu.
napinacze internetowi to przeważnie ludzie z jakimś problemem. Na każdego się coś znajdzie.
A to mama każe mu iść wcześnie spać,
albo koledzy w gimbazie go biją,
albo ona ma mało lajków na fejsie
lub też komar ją ujebał i strasznie swędzi.
Dzięki temu siedząc na necie znajdzie jakiś temat chociażby o skoczkach narciarskich i jedzie po nich od najgorszych żeby choć na chwilę spuścić ciśnienie i zapomnieć o wspomnianym PROBLEMIE oczywiście pod osłoną z dupy avatara ...
... po chwili zastanowienia .....
albo jest po prostu SKURWIELEM :/
A to mama każe mu iść wcześnie spać,
albo koledzy w gimbazie go biją,
albo ona ma mało lajków na fejsie
lub też komar ją ujebał i strasznie swędzi.
Dzięki temu siedząc na necie znajdzie jakiś temat chociażby o skoczkach narciarskich i jedzie po nich od najgorszych żeby choć na chwilę spuścić ciśnienie i zapomnieć o wspomnianym PROBLEMIE oczywiście pod osłoną z dupy avatara ...
... po chwili zastanowienia .....
albo jest po prostu SKURWIELEM :/
Ma Acera! Podobnego do mojego
Tylko tamten ma jeszcze kamerkę
Tylko tamten ma jeszcze kamerkę
Na matematyce też taki mądry jesteś?
Nieudacznicy, nieudacznicy. A kto to są "Udacznicy" w takim razie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów