Kilka słów o polskich internetowych cwaniakach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Sadolowi się upiekło
takie trollowanie za kase jest bardzo popularne w Polsce, ale koleś sie bulwersuje, jakby mu net 2 dni temu założyli
Największym problemem ludzi jest to, że nie patrzą na to co mówisz tylko jak mówisz. Na takich najlepiej wyciągnąć fujarę i oddać mocz.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
"Najczęstsze przymiotniki: zdrajca, żyd."
Nie ma to jak narzekać na jakość polskiej edukacji nie wiedząc co to jest przymiotnik i wyśmiewać tych, którzy potrafią logarytmować i całkować. Polacy ciągłe narzekanie mają chyba we krwi - jak nie narzekamy, tak jak w tym filmiku na wszystko i wszystkich, to narzekamy, tak jak autor, na tych co narzekają. Żyć nie umierać. Ja też sobie ponarzekałem, w końcu jestem Polakiem.
Nie ma to jak narzekać na jakość polskiej edukacji nie wiedząc co to jest przymiotnik i wyśmiewać tych, którzy potrafią logarytmować i całkować. Polacy ciągłe narzekanie mają chyba we krwi - jak nie narzekamy, tak jak w tym filmiku na wszystko i wszystkich, to narzekamy, tak jak autor, na tych co narzekają. Żyć nie umierać. Ja też sobie ponarzekałem, w końcu jestem Polakiem.
Jest taki fajny cytat pasujący do powyższego tematu:
'' Whatever you do there always be critics ''
'' Whatever you do there always be critics ''
Po ile wy gimby kurwa macie lat?
Koleś dobrze gada, ale nie robi z siebie idioty jak inni to już jest chujowy. Nothing to do here
Koleś dobrze gada, ale nie robi z siebie idioty jak inni to już jest chujowy. Nothing to do here
"Jakbym Cię w spotkał to bym Ci tak najebał [...], w realu"
A w Kauflandzie, albo Tesco?
A w Kauflandzie, albo Tesco?
Widziałem ptaka cień albo kurna wszystko się może zdarzyć. Jasne kuwa że wszystko może się zdarzyć
Nie widzę sensu w robieniu filmów o rzeczach oczywistych, populizm jest nudny i mało konstruktywny. W kolejnym odcinku będzie pewnie narzekał na wysokie ceny benzyny i podatki.
btw narzekasz na system edukacji to może zaproponuj coś lepszego, co powiecie na naukę zmywania naczyń słyszałem, że taka umiejętność przydaje się w życiu.
Nie widzę sensu w robieniu filmów o rzeczach oczywistych, populizm jest nudny i mało konstruktywny. W kolejnym odcinku będzie pewnie narzekał na wysokie ceny benzyny i podatki.
btw narzekasz na system edukacji to może zaproponuj coś lepszego, co powiecie na naukę zmywania naczyń słyszałem, że taka umiejętność przydaje się w życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów