Kilka słów o polskich internetowych cwaniakach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jest zasada że kto bardziej agresywny w necie. Ten bardziej ruchany przez ojca w dzieciństwie . Przejmować się takimi kurwa idiotami też jest co by nie mówić głupotą.
Był to pierwszy film z cyklu "Na tropie rzeczy oczywistych". Czekamy na następną część, w której dowiemy się, że podlewane wodą kwiaty rosną, oraz że gdy jemy jedzenie to nie jesteśmy głodni. Czekam również na odcinek, w którym okaże się, że dziura w oponie ma negatywny wpływ na prowadzenie samochodu
Pierdolenie, pierdolenie w Biedronkowej cenie.
Pierdolenie, pierdolenie w Biedronkowej cenie.
Ten temat już dawno temu poruszono w Kapitanie Bombie na przykładzie trolla który to właśnie napinał się i bluzgał na każdy nowy filmik z kapitanem. Polecam obejrzeć "Kapitan Bomba - marik1234" odc. 87
Under
Command of the
King
Pleso93 napisał/a:
"Jakbym Cię w spotkał to bym Ci tak najebał [...], w realu"
A w Kauflandzie, albo Tesco?
Teraz modnie jest spuścić komuś wpierdol w IKEA. Niedawno w Katowicach koleś dostał bo się pchał w kolejce po hotdogi za 1zł
Ciekawe jest że komentarze które pojawiały się w filmiku, podobne pojawiły się pod filmikiem ludzie na prawdę są zajebiści. Szkoda że tak wielu kretynów marnuje tak cenne powietrze..
ja jebie co mnie obchodzi jakiś typ ktory nie ma do kogo sie wyżalić?? panie moderatorze zastanow sie pan w jakim celu zostal zalozony ten portal...
Ja już nawet nie mam odwagi czytać komentarzy na onecie, gg, czy jakiejkolwiek innej stronie gdzie nawet konta nie potrzeba, żeby coś napisać.
Bo to zbiór największych szumowin z polskiego netu więc nikt nie chce zadzierać
Reszta to po prostu zjeby.
Jak już takie oczywiste tematy są poruszane to ja też piwem coś oczywistego.
Kto się przejmuje komentarzami internautów i musi o tym napisać bądź coś nagrać na ten temat? Człowiek który nie ma większych problemów w normalnym życiu (dzięki mamie i tacie). Komputer to zabawka do której się siada i relaksuje po wkurwiającym dniu. Jak ktoś się denerwuje przez internet to nie jest z nim dobrze.
Kto się przejmuje komentarzami internautów i musi o tym napisać bądź coś nagrać na ten temat? Człowiek który nie ma większych problemów w normalnym życiu (dzięki mamie i tacie). Komputer to zabawka do której się siada i relaksuje po wkurwiającym dniu. Jak ktoś się denerwuje przez internet to nie jest z nim dobrze.
Kolejny koleś z bólem dupy? ja pierdole
W czym ten gość jest lepszy od tych o których mówi? Bo nie mówi tylko o zjebach, którzy rzucają gównem.
Chujowe komentarze przez inteligentnych ludzi są oznaczane jako spam. Pisząc coś, żeby kogoś wkurwić nie budzisz u niego złości tylko śmiech i ewentualnie współczucie(w najbardziej dramatycznych przypadkach). Zamiast tego warto wyładować się w inny sposób: na przykład zrobić 60 pompek i w tym momencie napinaczowi odechce się pisać cokolwiek, aby zostać zauważonym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów