📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
🔥
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I hyc o podłogę i sadło ku*** bęc.
Więcej tej coli mógł nabrać
Pewnie myślicie, że to żart z tego plussize'a, ale on już się sam nie podniósł.
I to nie dlatego, że coś sobie zrobił upadając, nie, nic sobie nie złamał i nie stłukł. Po prostu tak już jest że takie grubasy mają podobnie jak wielkie żolwie, które są wyjebane przez fale na plaże do góry nogami. Żółwia musi przewrócić na spodnią czesc skorupy albo fala, albo pomocna Julka - ekolożka. A tego walenia z filmu może uratować tylko trzech strażaków, którzy go spionizują.
I to nie dlatego, że coś sobie zrobił upadając, nie, nic sobie nie złamał i nie stłukł. Po prostu tak już jest że takie grubasy mają podobnie jak wielkie żolwie, które są wyjebane przez fale na plaże do góry nogami. Żółwia musi przewrócić na spodnią czesc skorupy albo fala, albo pomocna Julka - ekolożka. A tego walenia z filmu może uratować tylko trzech strażaków, którzy go spionizują.
Nie posypać sobie podjazdu a potem a ha ha ha. Srać na debila i jego urazy.
Po co takie coś żyje?
przecież to ten czarny policjant ze szklanej pułapki.
Babosz napisał/a:
Pewnie myślicie, że to żart z tego plussize'a, ale on już się sam nie podniósł.
Jak nikt w porę nie wezwie straży to chłop prawdopodobnie przy marznie do gleby i będzie trzeba czekać na odwilż żeby go w ogóle poruszyć.
blastojs napisał/a:
to jest najsmutniejsza rzecz jaką dziś zobaczylem
Fakt, tyle coli się wylało.
Z takim gabarytem to łopata i odśnieżać podjazd a nie po pączki....
To jest najśmieszniejsza rzecz jaką dzisiaj zobaczyłem 😁
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów