18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Kaskaderdx10 2015-02-28, 11:23
fajna sprawa, mój dziadek pracował na takim stole w Austrii a jak sie dorobił kasy to założył warsztat w domu (jak jeszcze maluchy i duże fiaty królowały na naszych drogach)
z ciekawostek dodam że przeszedł na emeryture i warsztat zamknął.
ja nie moge formalnie go znowu otworzyć bo przepisy sie zmieniły i pomieszczenie warsztatowe nie spełnia norm! Polska
Zgłoś
skmazian 2015-02-28, 12:01 4
sposób i efekt wizualny kladzenia mastyki jest... boski
ale fakt, celetty to fajne ramy naprawcze. zawsze wieksze mozliwosci niz zwykly docer.
Zgłoś
p................2 2015-02-28, 15:42 6
No to mamy na sadisticu kącik miłośników mechaniki samochodowej, tak trzymać!
Zgłoś
Mitico 2015-02-28, 19:51 7
@up
weź nie pierdol.
Ciekawy materiał. PIWKO!
Zgłoś
szymy 2015-02-28, 22:49 1
Kurwa, ale pierdolenia się.

nosiliby.pl - unikalne koszulki
Zgłoś
k................h 2015-02-28, 22:56 1
Da się ? da się ! a nie kładzenie 2 cm szpachli, żeby się spasowały elementy.
Zgłoś
m................i 2015-02-28, 22:58
Mirek płakał jak sprzedawał!
Ze szczęścia!
Zgłoś
tranzystor 2015-02-28, 23:02 1
Podobną ramę widziałem wiele lat temu w zakładzie blacharsko-lakierniczym niedaleko Gdyni, z tymże tamta miała jeszcze ramie i pełną hydraulikę. Ponadto, dzięki specjalnym uchwytom umożliwiała zmianę ćwiartki nadwozia i jej proste wspawanie. Dodam, że zakład wykonywał robotę solidnie i sąsiadował z dość sporym autohandlem z bezwypadkowymi (z ulicy nie był widoczny).
Zgłoś
K................D 2015-02-28, 23:03
Za dużo pierdzielenia się.

W Polsce to są profesjonaliści.
"Mietek dawej wichajster i kita to wyklepiem."
Zgłoś
evadoPULSAR 2015-02-28, 23:05 5
widać, że ma płacone za godzinę, pierwszy raz widzę tak zrelaksowanego mechanika
Zgłoś
swafsfansk 2015-02-28, 23:48
"poziom:ekspert" ... scrolluję dalej
Zgłoś
RustyRat 2015-03-01, 0:18 2
w tej ramie jest tyle naprężeń że jak pierdolnie to osiągnie supernową
Zgłoś
KurtSmolorz 2015-03-01, 0:20
Materiał jest z 2003 roku. Czyli dość wiekowe wideo...
Zgłoś
matiqq 2015-03-01, 1:04
Kaskaderdx10 napisał/a:

fajna sprawa, mój dziadek pracował na takim stole w Austrii a jak się dorobił kasy to założył warsztat w domu (jak jeszcze maluchy i duże fiaty królowały na naszych drogach)
z ciekawostek dodam że przeszedł na emeryturę i warsztat zamknął.
ja nie mogę formalnie go znowu otworzyć bo przepisy się zmieniły i pomieszczenie warsztatowe nie spełnia norm! Polska

Nie tylko w Polsce tak jest, polecam próby tego samego w Niemczech.

Z ciekawości, chodzi o wodę, otoczenie czy też "działkę mieszkalną"?

@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów