pociąg drogowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u kuwa weź takim pod rampę cofnij!!!!
ooo albo na rondo w Łochowie wjedź
ooo albo na rondo w Łochowie wjedź
markop4321 napisał/a:
Na prawdę długi
To sło wo chy ba pi sze my ra zem, a jeżeli nie jesteś pewien -pomogę Ci
lmgtfy.com/?q=naprawdę
76200 napisał/a:
To sło wo chy ba pi sze my ra zem, a jeżeli nie jesteś pewien -pomogę Ci
lmgtfy.com/?q=naprawdę
nie chy ba tylko na pewno
Bin Laden napisał/a:
he he jaki ten świat mały
minetek z Łochowa? :]
nieee, śmigam tamtędy czasem i kilka razy widziałem jak sie TIRy łamią chyba najpiękniejsze rondko jakie widziałem (to koło Orlenu)
Generalnie takie rzeczy to tylko w Australii, tam drogi są szerokie i proste jak w mordę strzelił, z północnego na południowy brzeg Australii jest prosta droga i tak zapierdalają po kilka naczep pod jednym TIRem. Tak samo jak z wschodniego na zachodni itp... Wszystkie drogi tranzytowe są proste, między wybrzeżami i ważniejszymi punktami.
I weź to kurwa wyprzedź na naszych drogach.
nie tylko w australii, tylko w kanadzie i usa tez, a nawet w brazylii, oficjalnie mozna miec max 12 a jezdzi sie nawet z 20-toma przyczepami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów