Dorosłe kobiety są wg. średniej niższe o ok. 13cm(165 a mężczyźni 178) od mężczyzn w Polsce i jak w większości państw średni wzrost stopniowo wzrasta(najwięcej na świecie w Holandii w ciągu ostatnich 200 lat). Większość chłopców rośnie najmocniej w wieku ok 12-13 lat(ja sam w 6 klasie urosłem do 185cm, możecie się domyśleć ile mam teraz ). W 7 klasie(byłej 1 gimnazjum) większość chłopców jest wyższa od dziewczyn, o ile mówimy o cywilizowanych krajach.
Owszem, dorosłe kobiety. Ale kobiety dojrzewają wcześniej, a ty ściemniasz z tym, że chodziłeś do szkoły podstawowej w ośmioklasowym systemie, albo kłamiesz w profilu.
Tak czy siak, w ciągu kilku lat nastąpiły pewne zmiany jeśli chodzi o rozwój, pewnie ostatnie roczniki starej podstawówki też już to odczuły. Ja (i wielu kolegów) wystrzeliłem w w górę mając 14-15 lat. Dziewczyny były dobrze (pamiętam : ) rozwinięte w wieku 13 lat, niektóre wcześniej.
Tak czy siak, w ciągu kilku lat nastąpiły pewne zmiany jeśli chodzi o rozwój, pewnie ostatnie roczniki starej podstawówki też już to odczuły. Ja (i wielu kolegów) wystrzeliłem w w górę mając 14-15 lat. Dziewczyny były dobrze (pamiętam : ) rozwinięte w wieku 13 lat, niektóre wcześniej.
Dokładnie tak. Chłopaki koło 14-15 roku życia często rosną w oczach a dziewczyny są już dawno po.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów