📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pewnie nigdy wiecej nie umyje reki .......
MaszAyahuaskę napisał/a:
Będą z niego ludzie...
Nie, nie będą.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To jest podstawówka, dziewczyny w podstawówce są wyższe od chłopaków... Miała się umawiać z kimś 2 klasy wyżej bo ma kompleks rozmiaru?
przeme13 napisał/a:
Laska chyba lubi karłów
Widać, że gimnazjum kończyłeś i pojęcia o dojrzewaniu nie masz
A potem dziewczynka w płacz i publikuje posta na fejsiku z hashtagiem #metoo.
@Nemayu @krzyks
Jeżeli byliście niżsi od koleżanek w podstawówce i gimnazjum to tylko współczuć, bo pewnie nadal ledwo znad trawy wystajecie
Jeżeli byliście niżsi od koleżanek w podstawówce i gimnazjum to tylko współczuć, bo pewnie nadal ledwo znad trawy wystajecie
przeme13 napisał/a:
@Nemayu @krzyks
Samo to, że wspominasz o gimnazjum świadczy o tym, że gówno wiesz. W 7 klasie podstawówki większość chłopaków była niższa niż dziewczyny. Teraz chemia robi swoje. Ja sam obecnie nie jetem niskiego wzrostu, bo mam 181 cm.
krzyks napisał/a:
Samo to, że wspominasz o gimnazjum świadczy o tym, że gówno wiesz. W 7 klasie podstawówki większość chłopaków była niższa niż dziewczyny. Teraz chemia robi swoje. Ja sam obecnie nie jetem niskiego wzrostu, bo mam 181 cm.
Dorosłe kobiety są wg. średniej niższe o ok. 13cm(165 a mężczyźni 178) od mężczyzn w Polsce i jak w większości państw średni wzrost stopniowo wzrasta(najwięcej na świecie w Holandii w ciągu ostatnich 200 lat). Większość chłopców rośnie najmocniej w wieku ok 12-13 lat(ja sam w 6 klasie urosłem do 185cm, możecie się domyśleć ile mam teraz ). W 7 klasie(byłej 1 gimnazjum) większość chłopców jest wyższa od dziewczyn, o ile mówimy o cywilizowanych krajach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów