Lillehammer w Norwegii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lillehammer w Norwegii.
Powinni z kijami do przodu na nich jechać i w plecy. Ciekawe jak szybko po pierwszym ukłuciu by spierdalali.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wszelkie pasożyty tego typu LGBT mikro usb DVB-T GreenPiss* i inne wypaczone umysłowo grupy społecznych kretynów powinny być wrzucone do wora, a następująco sam wór do jeziora i jeszcze dla pewności bym im zrobił tzw. "betonowe buty" żeby czasem gówna na powierzchnię nie wyniosło
oni się boją , że podwyższona ciepłota ciała ludzkiego podczas narciarstwa wpłynie na topnienie lodowca i nas zaleje
Resztkę tych śmieci powinno odesłać na wschód.
Resztkę tych śmieci powinno odesłać na wschód.
Teraz czekać na taki protest podczas monster trucków czy innego Indiana 500.
Ale że w Norwegii nie mają wideł?
Stop poszukiwaniom ropy, ale półtora litra jakiegoś gówna wylali na śnieg, czyli skazili grunt. Dojebać te kurwy grzywnami, żeby w tych łbach się klepki poukładały.
Przykleili się do śniegu?
Czekam na ich protesty na rajdach WRC
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów