📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To chyba ten legendarny diler który daje pierwsza działkę gratis. Jednak istnieje
Gdyby tak zmieszać to z cyjankiem..... ech rozmarzyłam się .
Tak samo rząd w USA robi… a później jest wylew „Zombi” na ulicach Ameryki
Ja bym kurwom kwasek cytrynowy z sodą wysypał i tak jeździł po ćpunosiedlach, niech się kurwy pienią.
Mariusz napisał/a:
To chyba ten legendarny diler który daje pierwsza działkę gratis. Jednak istnieje
Kurwa tam to jest tanie jak barszcz ..... Albo jakiś syf typu metafedron czy inne chujstwo
silwerbalk napisał/a:
Kurwa tam to jest tanie jak barszcz ..... Albo jakiś syf typu metafedron czy inne chujstwo
dopóki nie dotrze do USA jest chuja warte
Kurwy jakie pazerne. Ten w czerwonej czapce przyjął dawkę smiertelną dla przeciętnego człowieka.
silwerbalk napisał/a:
Nie wygląda na mefedron, tylko na kokę.
Cosmo85 napisał/a:
Kurwy jakie pazerne. Ten w czerwonej czapce przyjął dawkę smiertelną dla przeciętnego człowieka.
Dokładnie tak - jeżeli to było czyste to za kilka / kilkanaście minut będzie zawał lub wylew.
Pojechał z grama
cavern69 napisał/a:
Nie wygląda na mefedron, tylko na kokę.
Dokładnie tak - jeżeli to było czyste to za kilka / kilkanaście minut będzie zawał lub wylew.
Pojechał z grama
To prawda. Przy takiej ilości po paru godzinach chce serce wyskoczyć.
telehomonejro tak nazywa sie taka akcja,kartele jak ktorys z wazniaków ma urodziny to w fawelach czestuja ludzsi koką cos jak wyborczy wiec w polandii.Kiełbaski,piwko,spiewy
Dawka śmiertelna nie obowiązuje wszystkich, to jest tak samo jak z alko. Ktoś wypije dwie setki i najebany a jak ktoś jest przepity to po litrze może po linie chodzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów