Według opisu przemycany siuwaks rozpakował się w żołądku i pan się przekręcił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pierdziu.... gówno poszło gębą.
Przemycał w żołądku zapewne więc to nie tylko gówno.
Daniel01 napisał/a:
ja pierdziu.... gówno poszło gębą.
Przecież se łeb rozwalił o glebę, a nie gówno z gęby
Chłopaki sobie bez problemu całe kontenery sprowadzają, a ci ryzykują życiem za taką garstkę i kilka dolarów, to już trzeba naprawdę być debilem. I leniwym w dodatku, bo za lepsze pieniądze można w dzisiejszych czasach znaleźć sobie normalną, legalną pracę. Tylko wystarczy mieć mózg.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Wiedziałem że to ten z reklamówką
Chłopaki sobie bez problemu całe kontenery sprowadzają, a ci ryzykują życiem za taką garstkę i kilka dolarów, to już trzeba naprawdę być debilem. I leniwym w dodatku, bo za lepsze pieniądze można w dzisiejszych czasach znaleźć sobie normalną, legalną pracę. Tylko wystarczy mieć mózg.
Posiadanie mózgu to w tych czasach luksus, którym nie może się pochwalić spora część współczesnego społeczeństwa.
Materiał unikatowy... Prawdopodobnie pokazuje gościa który zjadł około pół kilo towaru. Prawdopodobnie koks. Mamy tu zapis jak jego ciało to znosiło... Piękne bo prawdziwe... Bezcenny material badawczy.
Bełtał mając maseczkę na ryju, jak się dobrze przyjrzysz to widać.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Materiał unikatowy... Prawdopodobnie pokazuje gościa który zjadł około pół kilo towaru. Prawdopodobnie koks. Mamy tu zapis jak jego ciało to znosiło... Piękne bo prawdziwe... Bezcenny material badawczy.
Debilu jemu rozszczelniła sie tylko kapsułka góra 20 -30gram a juz po kilku gramach zdechł
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów