📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Powinno być "U" zamiast "S".
A jeżeli chodzi o sport narodowy, to widziałbym w tej roli np. żużel, bo w tym akurat jesteśmy nie do wyjebania na przestrzeni ostatnich lat.
@up
Zapomniałeś chłopie co to dystans, to zwykły kawał tylko, wracaj zbierać liście na przyrodę.
Zapomniałeś chłopie co to dystans, to zwykły kawał tylko, wracaj zbierać liście na przyrodę.
Raczej powiedziałbym, że nie tyle sprowadzanie aut, co ich picowanie.
Tylko Polak potrafi tak poskładać wóz po dwóch dzwonach, że nie będzie śladu
Tu wytnie, tam heftnie, przełoży kilka klamotów z innego rozbitka, potem 15kg szpachlówki, lakier, trochę kosmetyki i mamy nieśmiganą brykę od dziadka z Niemiec
Tylko Polak potrafi tak poskładać wóz po dwóch dzwonach, że nie będzie śladu
Tu wytnie, tam heftnie, przełoży kilka klamotów z innego rozbitka, potem 15kg szpachlówki, lakier, trochę kosmetyki i mamy nieśmiganą brykę od dziadka z Niemiec
Rozmawia dwóch Niemców.
- Poznałem Polską reprezentację piłki nożnej, całkiem sympatyczni kolesie.
- A gdzie ich poznałeś?
- Miesiąc temu mi dom malowali.
- Poznałem Polską reprezentację piłki nożnej, całkiem sympatyczni kolesie.
- A gdzie ich poznałeś?
- Miesiąc temu mi dom malowali.
Zaraz by się znalazł jakiś żółtek, który by zrobił to szybciej i taniej... -.-
Widać że niemiecka propaganda dalej działa...
snakeshake napisał/a:
Widać że niemiecka propaganda dalej działa...
A słyszałeś, że wspaniali niemcy zbudowali kiedyś sieć hoteli dla Polaków, w których trzymali ich pod strażą żeby ich chronić przed niebezpiecznymi aliantami? A niewdzięczne polactwo stamtąd uciekało i jeszcze mieli czelność kłamać, jakoby w tych hotelach niemieccy dobroczyńcy źle traktowali mieszkańców, że niby jedzenie było złe i prysznice nie działały jak należy.
Nie słyszałeś? Spoko, twoje wnuki usłyszą to w szkołach, na historii. Po niemiecku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów