Przyszedłem na świat pokryty cudzą krwią, krzycząc i kopiąc wszystkich dookoła. Odejdę w ten sam sposób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mógłbyś teraz?
LooC napisał/a:
Cudzą krwią...
Jak matka jest dla ciebie cudza to współczuję.
W Twojej matce płynie Twoja krew czy jej? Nie masz tej samej krwi w matce, ojcu i prababce tylko masz PODOBNA krew
Jeśli mogę zasugerować odpowiednią oprawę - zacznij odchodzić na ul. Wiejskiej, w trakcie Zgromadzenia Narodowego.
Co prawda to obrzydliwe - umierać w chlewie, wśród parchatych świń, ale za to większa część Polski będzie Ci wdzięczna.
Co prawda to obrzydliwe - umierać w chlewie, wśród parchatych świń, ale za to większa część Polski będzie Ci wdzięczna.
Jak zwykle hejterzy się pojawili, ale nie ma co tekst fajny, warto zapamiętać na starość^^
Brüste napisał/a:
W Twojej matce płynie Twoja krew czy jej? Nie masz tej samej krwi w matce, ojcu i prababce tylko masz PODOBNA krew
Popieram, dodam jeszcze, że krew dziecka i matki nie miesza się! Gdyby tak było dziecko mogłoby być zabite przez wytworzone w organizmie matki antyciała, bo nie zawsze dziecko ma tę samą grupę krwi co matka. LooC zdziwiony co? Nie trzeba było na biologii przepisywać zeszytów z religii.
Brüste napisał/a:
Przyszedłem na świat pokryty cudzą krwią, krzycząc i kopiąc wszystkich dookoła. Odejdę w ten sam sposób.
Przynajmniej dostaniesz fajny kaftanik. CZUB
gówniany tekstik na miarę spedalonego pociętego emo
xts, Widzę, że się rozumiemy.l To co, wódeczka?
Maryjan napisał/a:
xts, Widzę, że się rozumiemy.l To co, wódeczka?
chluśniem bo uśniem, na zdrowie
Ja bym do tego podszedł w bardziej filozoficzny sposób, interpretuję to tak, że koleś chce walczyć do samego końca. Kiedy już walka jest przegrana, nie masz broni, twe ciało pokrywa krew twoich wrogów, a zarazem twoja, resztkami sił zamiast błagać o litość, czy ocalenie, leżąc na ziemi, kopiesz ostatkiem sił wroga z którym walczyłeś i krzyczysz: " I TAK ZGINIESZ SKURWIELU !! "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów