18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Fernanda Meyssonniera, ostatni kat z Francuskiej Algierii. W jego prywatnej kolekcji znalazło się sporo przyrządów, które umilały mu prace. Niestety do czego niektóre służyły nie wiem, ale w większości można się domyślić .

Więcej w komentarzach.

[img:39b9ab7ad2]http://94.23.42.229/pics/dcbd8bdda17f.jpg[/img:39b9ab7ad2]
Zgłoś
.................. 2012-04-19, 10:48 3
DestructionMen, nie dawaj na raz tyle fotek.

Zgłoś
DestructionMen 2012-04-19, 11:12 1
Spoko zapomniałem się jak wstawiałem te zdjęcia

[img:39b9ab7ad2]http://94.23.42.229/pics/dcbd8bdda17f.jpg[/img:39b9ab7ad2]
Zgłoś
donwaz1899 2012-04-19, 11:13 57
i to wszystko w imię jezusa !
Zgłoś
niedzwiadu 2012-04-19, 11:42 2
chłopak miał fantazję ...
Zgłoś
kserolol 2012-04-19, 11:46 17
Przed ostatnie wcale nie musiało służyć jako tortura
Zgłoś
MortiCRX 2012-04-19, 12:07 37
@donwas1899 widzę podążasz ślepo za internetową modą na bycie cool ateistą i sraniem na wiarę innych, hehe, pewnie nie masz kolegów i chociaż w ten sposób próbujesz się dowartościować. Przyjmij jednak do wiadomości, że tortury wszelkiej maści były stosowane dla korzyści konkretnych osób. To zawsze człowiek miał interes w zgnojeniu drugiego człowieka. W tym temacie zresztą nic się nie zmieniło, tylko metody już nie tak ostentacyjne. Jak nie wiesz nic o historii to się nie wypowiadaj bo tylko pajaca z siebie robisz.
Zgłoś
j2m2 2012-04-19, 12:51
do czego służyła pozycja 206?
Zgłoś
solek1 2012-04-19, 13:56
Urządzenie nr 252 widziałem wczoraj w Grze o Tron, miało podobno służyć do wkładania w usta lub w odbyt, a potem można było powoli rozwierać.

@MortiCRX
Tak, tylko co było przeważnie pretekstem do tego wszystkiego?
Zgłoś
h................a 2012-04-19, 14:08 1
kserolol napisał/a:

Przedostatnie wcale nie musiało służyć jako tortura

Jak kto lubi...
Zgłoś
MortiCRX 2012-04-19, 15:33 2
solek1 napisał/a:

@MortiCRX
Tak, tylko co było przeważnie pretekstem do tego wszystkiego?

Jak jutro ktoś wyjdzie na miasto i zastrzeli 50 osób z okrzykiem na ustach, że robi to w imię Solka1 to ty będziesz odpowiedzialny czy on?
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2012-04-19, 16:20
Nie ma strappado?

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
jcoob 2012-04-19, 16:27 18
Największa zbrodnicza organizacja, która patronowała wielu tym wynalazkom, i która z zapałem z nich korzystała, nadal istnieje i ma sie nadzwyczaj dobrze. Mało tego, ta sama organizacja jest w 100u procentach legalna, szanowana, i obejmowana swego rodzaju immunitetem. Ta chora sekta od wielu lat wpływa na życie publiczne w naszym kraju, definiuje, kurwa jej mać, w mniejszym lub większym stopniu nasze życie. Pierdoleni kapłani wmawiają ogłupionemu narodowi co jest dobre, a co złe. Pedofile, oszusci, złodzieje, mają czelnośc nauczać innych o moralności, przywołują tzw. Słowo Boże, które musi być, i jest wymysłem sprzed tysięcy lat, i które interpretują tak, jak w danym momencie pasuje. Jebana mafia, nastawiona na zysk, grube kurwy bez szkoły z żądzą władzy, i kurwa, uwaga, własnym pierdolonym nietykalnym państwem, z własną siwą głową tego państwa, za której obrazę czekają tortury w lochach głównej siedziby, i śmierć.... mógłbym tak w nieskończoność
Zgłoś
MortiCRX 2012-04-19, 16:29 4
@up, hehe, pewnie sobie niezbyt w życiu radzisz, że musisz kogoś obwiniać za całe zło i niesprawiedliwość
Zgłoś
Colossus 2012-04-19, 16:32 4
Tak jak to przedstawił świętej pamięci George Carlin

- Wierzysz w Boga ?
-Nie -> bang -> dead

-Wierzysz w Boga ?
-Tak
-Wierzysz w mojego Boga ?
-Nie -> bang -> dead
-Mój Bóg ma większego kutasa niż twój!

Czy jakoś tak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów