desperacka walka pasażerów białostockiej komunikacji miejskiej z atakiem zimy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe tylko kto dał pierwszy pomysł żeby pchać przegubowca...
Jestem z Białego więc browarek mimo że fotkę już widziałem dziś parę razy.
Od dobrych 3ech dni wielu kierowców miało problem ze złapaniem przyczepności. Najpierw było oblodzenie po zamarzającym deszczu, potem spadł śnieg, miejscami nawiane jest śniegu do pasa
Od dobrych 3ech dni wielu kierowców miało problem ze złapaniem przyczepności. Najpierw było oblodzenie po zamarzającym deszczu, potem spadł śnieg, miejscami nawiane jest śniegu do pasa
Nie musiałem czytać tytułu a poznałem Białystok:)
Bo tak biało na tym zdjęciu.
Mimo wszystko, jeżeli przegubowiec jest na chodzie, zawsze to lepsze rozwiązanie niż zwykły autobus. Miałem kiedyś porównanie, dojeżdżając do szkoły Jelczem i Zemunem. Pierwszy był taki lekki, że po wjeździe w byle zaspę tańczył kołami po śniegu. Zemun, kawał ciężkiego skurwysyna, miał na dodatek napędzane dwie osie. Nigdy się nie spóźniłem na lekcje gdy nim jechałem :]
Starosielce, przystanek Litewska IPN, przy sklepie Mel, zdjęcie robione z mostu. wczoraj przystanek dalej czekałem na 4 30minut - to już wiadomo dlaczego, ale swoją drogą po starosielcach jest teraz najgorzej jeździć, jest to najgorzej odśnieżone osiedle, o ile główna ulica jeszcze jako tako, to zjechać na dzielnice domków i gwiazdy tańczą na lodzie, ulice szerokie na 1 samochód, masakra :<.
Tak swoją drogą to Białystok zawsze na zimę jakoś w internecie musi zaistnieć, a to zima dopierdoli, a to cysterna wyjebie ^^
Tak swoją drogą to Białystok zawsze na zimę jakoś w internecie musi zaistnieć, a to zima dopierdoli, a to cysterna wyjebie ^^
wszyscy do tadzika po piwo jechali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów