Plus kilka zdjęć:
Krajobraz przed:
i po:
@ angel
jak chcesz umówimy się gdzieś w polsce i pokażę ci co to znaczy korzystać z życia za pomocą takich zabawek,które de fakto są do tego stworzone.
Tylko oczywiście musisz ze sobą zabrać kilkadziesiąt reklamówek żebyś mi nie zajebał tapicerki bo obszycie kokpitu nie było takie tanie i ciężko na nie musiałem pracować jak i na całą resztę.
A co do baterii które przedstawiłeś na zdjęciu,proponuję zainwestować w jakieś lepsze i nie chińskie, bo w trakcie twoich analnych wojaży z twoim dildo mogą ci się wylać w dupie i będziesz miał problem jak koleś ze słoikiem.
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYco do mojego wyglądu i sporadycznego używania R6stki spowodowane jest to tym iż na motor mogę zabrać co najwyżej jedną koleżankę, a do WRXa zmieszczą sie 2-3 którym nie kupuję drogich prezentów żeby się ze mną przejechały bo same kurwy się kłócą między sobą które mają jechać.To są uroki pracy deejaya
R6stki
WRX
Hhaha czego się spinasz,menelu?Nie no kurwa nie wieżę że aż tak się napinacie i próbujecie po mnie pojechać nie znając mnie i nie wiedząc co już zdążyłem w życiu przeżyć przez te 27 lat...Ale ok wam napinaczom wystarczy to że pojedziecie na forum po mnie ze spuszczonymi spodniami i pensetą w ręku szukając czegoś co powinno być między nogami a czego nie macie i od razu uprzedzam jakieś głupie odpowiedzi że znam to z autopsji itd bo kurwa za grosz w was inteligencji i tylko w taki sposób potraficie się odszczekać ? Oczywiście mógłbym wam pocisnąć na ostro od kurw szmat i innych wynalazków wenerycznych,ale nie będę się zniżał do waszego poziomu....Acha bo bym jeszcze zapomniał... wyjeżdzasz do mnie ze simsami...? WTF?Jebnołeś sobie kolego samobója jakby ktoś nie zauważył....