18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
androgenius 2011-09-12, 19:08 2
Jaką nową zabawkę - toż to stary, dobry silnik pomocniczy na paliwo stałe używany w promach, które już oficjalnie wyszły z użycia.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
qrowy 2011-09-12, 19:39
A to sorki, nie wiedziałem. W każdym bądź razie wymiata jak nowy
Zgłoś
D................8 2011-09-12, 19:44 5
Majo rozmach skurwisyny.
Zgłoś
A................N 2011-09-12, 20:04 1
Spoko.. coś tam o dziurze ozonowej i globalnym ociepleniu mówią?
Zgłoś
Ludomir 2011-09-12, 20:08 24
NASA skonstruowała najdroższy na świecie przyrząd do pozbywania się chwastów.

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
qrowy 2011-09-12, 20:09 5
ALTON napisał/a:

Spoko.. coś tam o dziurze ozonowej i globalnym ociepleniu mówią?

Z tego co wiem to jebie ich to po całości .
Zgłoś
maderfakermen 2011-09-12, 21:20
kurwaaaa! to jest ostatnia brakująca historyjka z mojej kolekcji gum "turbo" !
Zgłoś
BongMan 2011-09-12, 21:47 2
Marnują kutasy paliwo na takie coś a potem jadą z "misją pokojową" bo zbiorniki puste.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
.................. 2011-09-12, 21:49 3
BongMan napisał/a:

Marnują kutasy paliwo na takie coś a potem jadą z "misją pokojową" bo zbiorniki puste.

Wydaje mi się, że nie korzystają tu z paliwa pochodzącego z jakiejkolwiek frakcji ropy naftowej.
Zgłoś
androgenius 2011-09-12, 21:53 11
BongMan napisał/a:

Jakie kurwa zbiorniki, jakie kurwa misje pokojowe, ty myślisz,że ten silnik chodzi na ropę?

"Zastygłe paliwo jest elastyczne jak gumka do ścierania. Jednym ze składników paliwa jest syntetyczna guma. Elastyczność paliwa jest kontrolowana przez stosunek stabilizatora do substancji wiążącej oraz głównych składników - utleniacza oraz aluminium.
Paliwo jest mieszaniną następujących składników chloran(VII) amonu (NH4ClO4) jako utleniacz (69,6% wagowo), glin (aluminium) jako paliwo (16%), tlenek żelaza jako katalizator (0,4%), polimer jako element wiążący, ciekły w czasie mieszania wiąże paliwo (12,04%) i epoksyd (1,96%)."

Jedyne co chodzi na ropę to transporter promów kosmicznych kursujący do platformy startowej.

zdjeciednia.republika.pl/020318.html

Kurwa, same głąby na tym portalu

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
lm65 2011-09-12, 22:04 1
powstał z tego chociaż jeden kufel do piwa???? jeśli nie to idź pan w .....
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2011-09-12, 22:06 39
Teraz ziemia się szybciej obraca
Zgłoś
Schabik 2011-09-12, 22:12 3
Ale to ja mam kurwa nie jeździć samochodem, bo za dużo CO2 produkuję...
Zgłoś
BongMan 2011-09-12, 22:15
No to odjebałem babola. Myślałem, że w paliwie rakietowym jest też ropa. Myliłem się, ludzka rzecz. Ulżyło ci, androgenius? To jeszcze trzepanie i spać, bo jutro do szkoły idziesz...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów