Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Typowy pejsizm. Przecież od dawna wiadomo, że żytki to najwięksi szowiniści na świecie, którzy sami organizują się na modłę kibucowo-narodowo plemienną, a potępiają inne narody za nacjonalizm
Mam ci przypomnieć jakie oburzenie było w TVN i innych wolnych mediach jak na marszu 11 Listopada ktoś miał na transparencie hasło "Polska dla Polaków"?
Ani IXI, ani OMO,Byłem kiedyś w państwie 404, i nie łudźcie się, że to odosobniony przypadek. Do turystów, to jeszcze się hamują, bo z tego żyją, ale jak nie jesteś w zorganizowanej wycieczce to nie musisz być księdzem, wystarczy, że gdzieś krzyżyk zauważą i potraktują cię tak samo. To już Palestyńczycy są bardziej cywilizowani niż to ścierowo, bo przynajmniej nikt cię nie ruszy za sam krzyżyk. Musisz się postarać, żeby stracić zęby, tym bardziej, że z jakiegoś powodu, bardzo lubią nas Polaków.
Chyba
Więc dlaczego oburzasz się na hasło Izrael dla Żydów, podobna logika jak u motylka w dupie?
A ty dlaczego palisz głupa na izraelski szowinizm?
Zryty beret to udowodniłeś już jakiś czas temu