Tak to się robi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak to się robi.
Nastawiałem kiedyś takie skręcenie dla kumpla. Pięć sekund i po krzyku, a ludzie z tym po SOR-ach jeżdżą hehe.
Hshdg napisał/a:
Wejdzcie na harda tam to sie zesracie to sa slabe filmiki
Taaaa, co drugi film to tranzystor albo wsadzanie czegoś w chuja, dupę, gdziekolwiek. Faktycznie zesrać się można...
To jest najgorszy film na Sadisticu jaki w życiu widziałem
a mnie usypiali do wypadniętego barku,
pewnie ZUS ślinił kasę, a ordynator kupił sobie hulajnogę elektryczną
Jorgen888 napisał/a:
a mnie usypiali do wypadniętego barku,
Mi bark nastawiali na żywca, a szczyl wtedy byłem, 6 klasa podstawówki, ponoć znieczulenie miejscowe w takim przypadku nie działa a uśpić mnie nie mogli po potrąceniu bo mogłem mieć wstrząs mózgu, mało się nie zesrałem. Ale takich sztuczek jak Gibson w Zabójczej broni nie potrafię...
Strielok1 napisał/a:
Taaaa, co drugi film to tranzystor albo wsadzanie czegoś w chuja, dupę, gdziekolwiek. Faktycznie zesrać się można...
Widzę, że świeżak Amerykę odkrył.
LaChupacabra napisał/a:
O kòrwa.... Aleś mi pocisnął tym świeżakiem.... Normalnie z wrażenia chuj mi się do dupy schował i zobaczył tam Twój paskudny ryj...
Mój facet jest operatorem żurawia, na górze mu łękotka wypadła. Serio. Tak na bok w kolanie. Nastawił ją sobie i potem zszedł z tego zurawia. Stwierdził, że byłaby trzoda jakby trzeba straż wzywać... Z 50 metrów w dół. Do tej pory dochodzi do siebie Rambo jeden :/
LaChupacabra napisał/a:
Sorry za byka, oczywiście miało być kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów