Słyszałem o tej rybce. Jeśli to ta, to ponoć z bólu można sobie odrąbać użądloną kończynę.
W ich świecie wystarczy kupić jednoślad nie trzeba rąbać
udawane gówno !
Miejmy nadzieję, że nie.
Słyszałem o tej rybce. Jeśli to ta, to ponoć z bólu można sobie odrąbać użądloną kończynę.
Nom, nawet kiedyś był w tv program, jak jakiegoś "hardkora" taka płaszczka ujebała, to potem godzinami błagał, żeby go zabić. bo nie był w stanie znieść bólu.
A tutaj brudas (jeżeli to nie ściema) będzie miał wesołe kilka dni. A możliwe, że i gira mu przy samej dupie odpadnie.
...no tak, jesteśmy na sadolu.
To musiało być bardzo dawno temu bo teraz jest 400V międzyfazowo a tak naprawdę więcej bo odkąd ludzie montują fotowoltaikę to dystrybutorzy energii podnieśli napięcia na stacjach trafo, żeby falowniki się nie włączały....
A jebnął was kiedyś prąd miedzyfazowy 380 V Siła ? Kurwa takiego bólu to nie czułem w dłoni nigdy
Twoja międzyfazowa siła, to jest 400V, a i tak mam przeczucie że kocopolisz pan i dotknąłeś jednej fazy, a to dalej zwykłe 230V
Życie to choroba, co najszybciej zabija.To musiało być bardzo dawno temu bo teraz jest 400V międzyfazowo a tak naprawdę więcej bo odkąd ludzie montują fotowoltaikę to dystrybutorzy energii podnieśli napięcia na stacjach trafo, żeby falowniki się nie włączały....
To było z 8 lat temu . 380 / 400 co za różnica. Potrafisz ją wychwycić? Boli jak sam skurwysyn i nie polecam , ale możesz sprawdzić te 400 i napiszesz jak ci było.
To było z 8 lat temu . 380 / 400 co za różnica. Potrafisz ją wychwycić? Boli jak sam skurwysyn i nie polecam , ale możesz sprawdzić te 400 i napiszesz jak ci było.
Mnie pierdolnęło 400 przemiennego i 700 stałego z fotowoltaiki.Obydwa przypadki ręka-ręka więc potwierdzam że 400v boli,ale przy stałym napięciu jest uczucie zderzenia z pociągiem.
A jebnął was kiedyś prąd miedzyfazowy 380 V Siła ? Kurwa takiego bólu to nie czułem w dłoni nigdy
Miałem też tę "przyjemność". Walnęło mnie 380 volt na budowie. Przez ułamek ułamka sekundy przestałem istnieć. Ale mnie kopnął i odrzucił. Jakby mnie przytrzymał, to już bym kvrwa nic tutaj nie napisał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów