📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pierdolil wcześniej ze był głodny to niech teraz wpierdala. Ma racje grubszy
ci to maja przejebane, nie dosc, ze czarni to jeszcze niepelnosprawni. proponuje eutanazje.
" ... A w trzecim siedzą same grubasy,
Siedzą i jedzą tłuste kiełbasy,
A czwarty wagon pełen bananów,
A w piątym stoi sześć fortepianów, ..."
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
" ... A w trzecim siedzą same grubasy,
Zamiast Tuwima, można również przytoczyć Brzechwę.
MAŁPA
Małpy skaczą niedościgle,
Małpy robią małpie figle,
Niech pan spojrzy na pawiana:
Co za małpa, proszę pana!
Czarnuchy nawet na zoo nie zasługują
Jak by w Białymstoku było metro albo choć tramwaj, to dał bym sobie rękę uciąć iż to materiał z Podlasia!
Oglądam to zjarany i nie ogar mam wrócę do tego filmiku jutro rano i się odniosę...
Ale gówno, nie polecam
Ja pierodle już myślałem że spiwrdolenie umysłowe dosięgło zenitu ale nie ... Mam nadzieję ze pojechali tym metrem do obozu koncentracyjnego i już nie męczą siebie oraz innych swoim spierdoleniem
Odgrywają swoją traumez dzieciństwa, Madki sie na wszelki wypadek ewakułowały....
Riikko napisał/a:
ci to maja przejebane, nie dosc, ze czarni to jeszcze niepelnosprawni. proponuje eutanazje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów