Stawiał opór przy zatrzymaniu więc go troszkę popieścili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Dance, monkey!
Dance!
Burn! Loot! Murder!
Dance!
właśnie żeby to tak z bambusami postępowali, to rozumiem a jakiegoś chuchra w dwójkę?
nie wierzę własnym oczom! brycie tacy stanowczy? i jeszcze gadżetów używają?
Przecież to jakiś skundlony bambo
widac po klakach,ze to rodowity szkot,angol,albo walijczyk
p0lki uwielbiac takich dindu nuffin
a i ciekawe z czyjego ogrodka te rowery? nie wiem,ale sie domyslam
p0lki uwielbiac takich dindu nuffin
a i ciekawe z czyjego ogrodka te rowery? nie wiem,ale sie domyslam
Nie sebix tylko małpix
Osiem_gwiazdek napisał/a:
Ja tu czekam aż go tasakiem poćwiartują a to tylko dysleksja XD
Widzę po logo, że w Carmagedon się grało
W polsce prawo jest tak zjebane że nawet jeśli bandyta włamie ci się do domu i chce cię zabić to ty nie masz prawa go tknąć bo pójdziesz siedzieć, a jak przeżyje to musisz mu odszkodowanie płacić. A w USA inaczej tam to możesz se na legalu typa odstrzelić gdy ci zagraża i wtargnie na posesje. Bandyta jest lepiej traktowany od obywatela w polsce i jeszcze ciepłe jedzonko i hotel dostanie w więzieniu.
BiałaCzekolada69 napisał/a:
W polsce prawo jest tak zjebane że nawet jeśli bandyta włamie ci się do domu i chce cię zabić to ty nie masz prawa go tknąć bo pójdziesz siedzieć, a jak przeżyje to musisz mu odszkodowanie płacić. A w USA inaczej tam to możesz se na legalu typa odstrzelić gdy ci zagraża i wtargnie na posesje. Bandyta jest lepiej traktowany od obywatela w polsce i jeszcze ciepłe jedzonko i hotel dostanie w więzieniu.
Znawco prawa wszelakiego, w tym kraju istnieje coś takiego jak obrona konieczna, a odszkodowanie prędzej w stanach dostanie, niż w polsce i w dokładnie tych samych stanach takie prawo do strzelania do intruzów obowiązuje tylko w kilku stanach, nie całym kraju, i nie można strzelać kiedy ci się zapragnie, bo i tak możesz skończyć uśpiony jak pies!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów