Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane małpy najlepsze czasy były wtedy, jak byli niewolnikami białej rasy. Jestem za powrotem tych czasów.
A ja nie, bo wtedy ludzkość popełniła największy błąd swojej egzystencji poprzez swoje lenistwo sprowadzając te gówno do cywilizacji. Wolałbym te czasy zanim wpadli na pomysł łapania w siatkę murzynów zamiast ryb.
A dom nie był docieplony i zużywał zbyt wiele energii, co negatywnie wpływało na klimat.
Jednak inżynier jest potrzebny w społeczeństwie.
Zobaczył, że samochód ma wadę fabryczną czyli kierownicę po drugiej stronie. Wyeliminowali zagrożenie z drogi.
A dom nie był docieplony i zużywał zbyt wiele energii, co negatywnie wpływało na klimat.
Jednak inżynier jest potrzebny w społeczeństwie.
smc ty kurwa paróweczko mała dzisiaj mi ssiesz fiuta
Ponoć czarni i jest to udowodnione posiadają jakąś tam wypustkę w mózgu która sprawia że są bardziej ulegli. Oni tylko udają twardzieli , ale jak ich zamkniesz w niewoli to będą ci służyć jak wierny pies. Więc genetycznie czarnuch miał być sługą białego , tyle tylko ,że zbyt dobrzy biali ludzie postanowili wypuścić małpki na wolność , a te grasują do dzisiaj. W obecnych czasach zbyt duże larmo by było jak by zakuć małpki ponownie w kajdany , wyłapując je na ulicach przeróżnych miast.
Podobno oglądałeś "Django"
Ponoć czarni i jest to udowodnione posiadają jakąś tam wypustkę w mózgu która sprawia że są bardziej ulegli. Oni tylko udają twardzieli , ale jak ich zamkniesz w niewoli to będą ci służyć jak wierny pies. Więc genetycznie czarnuch miał być sługą białego , tyle tylko ,że zbyt dobrzy biali ludzie postanowili wypuścić małpki na wolność , a te grasują do dzisiaj. W obecnych czasach zbyt duże larmo by było jak by zakuć małpki ponownie w kajdany , wyłapując je na ulicach przeróżnych miast.
Racja , dodał bym jeszcze Cyganów w kupie silni pojedynczo to tchórzliwe kutasy ..
I bardzo dobrze w końcu ceny są aut z UK spadną , trochę szpachli i będzie nówka
ceny wysokie? nikt tego nie chce bo ich jedyna wartość to części
Źródło?
Proszą się o to, żebym porzucił swój sadistic`owy awatar
Sugeruje od razu na takie coś jeśli się tego podejmiesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów