📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wygląda na wadliwą petardę...
Dlatego nie używam tego gówna.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Wygląda na wadliwą petardę...
Chuja widać. Niech beżowy pedał rzuci jeszcze jedną, tylko lewą ręką.
Bo trzeba używać z lontem i wiesz ile masz czasu. 1cm=1 sekunda
Gazownik napisał/a:
Bo trzeba używać z lontem i wiesz ile masz czasu. 1cm=1 sekunda
Pod warunkiem, że nie jest wadliwa. Lont też może być wadliwy. Choć faktycznie lont daje większe poczucie bezpieczeństwa.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pod warunkiem, że nie jest wadliwa. Lont też może być wadliwy. Choć faktycznie lont daje większe poczucie bezpieczeństwa.
Są dwie wady lontu. Albo pomylisz przy produkcji i dasz lont szybko spalający(10cm=1 sekunda) albo nie widzisz ze jest za krótki
Gazownik napisał/a:
Są dwie wady lontu. Albo pomylisz przy produkcji i dasz lont szybko spalający(10cm=1 sekunda) albo nie widzisz ze jest za krótki
Ta druga to chyba raczej wada wzroku.
Zależy gdzie odpalasz petardę. W Polsce to wada wzroku, w Stanach to już wada producenta
wojtas09999, screen od Oftiego, dobry wariat jest
Wygląda na jakąś samoróbkę. Co do lontu, jest jeszcze coś fajniejszego i szybszego niż quick match, który aktualnie został zakwalifikowany do kategorii P2, czyli na koncesję. Hasło i tips od wujka DMT: PYROLEPA
Wygląda na jakąś samoróbkę. Co do lontu, jest jeszcze coś fajniejszego i szybszego niż quick match, który aktualnie został zakwalifikowany do kategorii P2, czyli na koncesję. Hasło i tips od wujka DMT: PYROLEPA
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów