📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Nie jestem jakimś zapalonym obrońcą downów, ale serio, Maciek daje z siebie wszystko by występować przed kamerą i grać w serialu, dla niego nauczenie się kwestii i nie zwracanie uwagi na kamerę i cały zastęp ludzi za sceną jest trudne jak zdobycie szczytu K2. Tymczasem te lalusiowate pizdy z reprezentacji to zwykłe kupy na nogach. I żeby nie było, wyróżniam z nich piłkarzy: Błaszczykowski, Lewandowski, Boruc, Szczęsny...i tyle.
Jak sie przyjrzeć Lewandowskiemu to serio wygląda jakby miał downa.
łysego by maciek ojebał jedną nogą...
a tam w tle Maciek Lewandowski się już cieszy, bo widział piłke w bramce. Mało istotne, że we własnej. Gol to gol.
Ten zjeb, który zamiast pilnować Rooneya chyba grzebał sobie palcem w dupie albo myślał o niebieskich migdałach, nie powinien już nigdy na murawie stanąć. A drugiej bramki nie pamiętam, bo już byłem najebany.
A może do Lewandowskiego trzeba mówić po niemiecku, żeby bramki strzelał?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A może do Lewandowskiego trzeba mówić po niemiecku, żeby bramki strzelał?
Od Maćka to się odpierdolcie. Jakby te łajzy tak samo sumiennie podchodziły do swojego fachu, na pewno temat nie miałby dziś miejsca.
Maćka na trenera !
Szoqn napisał/a:
I żeby nie było, wyróżniam z nich piłkarzy: Błaszczykowski, Lewandowski, Boruc, Szczęsny...i tyle.
Dodałbym tu jeszcze Sobotę, chłopak daje z siebie 100% i świetnie grał w każdym meczu, a jak zwykle nasz master trener go zdejmuje w 2 połowie, więc albo mu kondycha siada albo trener specjalnie chce wszystkich wkurwić
Oni by się na para olimpiadę nie dostali ...
jakie dałny
Cytat:
Dodałbym tu jeszcze Sobotę, chłopak daje z siebie 100% i świetnie grał w każdym meczu, a jak zwykle nasz master trener go zdejmuje w 2 połowie, więc albo mu kondycha siada albo trener specjalnie chce wszystkich wk***ić
słaby troll, 1/10 bo odpisałęm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów