yyyyszzzz... obrzydliwe gowno, niby sie pajakow nie boje ale takie skurwysynstwo ubil bym laczkiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cytat:
takie skurwysynstwo ubil bym laczkiem.
Bezpieczniej glanem.
... kuźwa, muszę kupić glany.
Czuję jak mi po nodze takie cholerstwo łazi ;/
Efekt lepszy niz Silent Hill.
takie "świeżo wyjęte" można nacisnąć palcem i pęknie. Wiele zwierząt musi się ukrywać po zmianie skóry przez kilka dni a nawet tygodni bo zwyczajnie są bezsilne.
A i owszem, byłem kiedyś w posiadaniu kraba, który po każdej wylince był tak "miętki", że nogi uginały mu się pod własnym ciężarem, więc musiał leżeć gdzieś w kącie akwarium przez kilka dni
Ja to bałabym się nawet kapciem to zajebać. Brr. Ohydztwo.
i
Raz na wozie, raz chuj Ci w dupę.
niby sie pajakow nie boje ale
Ale jednak się boisz.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów