📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
No kurwa, zajebiste ptaczisko chcialbym takie miec xD
Mimo, ze lata tego od zajebania to zacnie urocze ptaszysko:D
Ona chciała się Tatry napić ot co... alkoholiczka.
Może papierosa chciała :]
Tyle Razy Miał Możliwość Złapać Kurwisko Za Łapy I Pierdolnąć O Ścianę I W Pizdu Wyjebać Od Razu By Się Szmata Odjebała !!! BYŁA ZBYT NACHALNA
Kiedyś jakoś jak miałem może z 11-12 lat pamiętam u mnie w mieścinie cyrk był no i tam mieli tresowane kawki, pech chciał , że jedna spierdoliła im z tego cyrku a wracając do domu zauważyłem że siedzi sobie na murku jakieś czarne ptaszysko, myślę chuj z tym idę dalej ale jebana w ogóle się nie bała , daje jej rękę a ta mi na rękę wskoczyła jak ta z filmiku, to ją zapierdoliłem do domu 7 miesięcy była u mnie dopóki ciotka z dzieckiem przyjebała spacerówką a ona tą spacerówkę podziobała bo ciotka ją ganiała bo mały płakał... (Zajebie kurwie ze to , dzięki za przypomnienie). Poza tym zajebiste ptaszysko w chuj mądrzejsze niż połowa gimbazy na sadisticu , czasem sama mnie zadziwiała , wpierdalała z ręki , przynosiła różne rzeczy w dziobie ;D raz jej pokazałem na pilot to się męczyła męczyła ale na kolana mi rzuciła ;D , genialny wynalazek z niej był, szkoda, że piwska nie utaska no i , że teraz jej nie mam to bym swoją panne wyjebał a ptaka se zostawił co by mi miał kto zimnego browca z lodówy przynosić
Piwa Nie ma, nie podzielił się z Kawką
aaaa to ten skurwiel wydaje taki dźwięk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów