18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
koziolekk444 2013-05-10, 23:05 2
No kurwa, zajebiste ptaczisko chcialbym takie miec xD
Zgłoś
1................0 2013-05-10, 23:05 8
Mimo, ze lata tego od zajebania to zacnie urocze ptaszysko:D
Zgłoś
TayFoon12 2013-05-10, 23:07 17
Ma tupet jebana
to nie jest tupet. Ma prawdziwe upierzenie.
Zgłoś
MadMax. 2013-05-10, 23:10
Na ten widok można tylko: kaf.. kaf.. kaf
Zgłoś
Akukaracza 2013-05-10, 23:12
Ona chciała się Tatry napić ot co... alkoholiczka.
Zgłoś
Koniuszko 2013-05-10, 23:12 1
Moja baba skrzeczy tak samo, kiedy piwkuję.
Zgłoś
shadowfead 2013-05-10, 23:13
Może papierosa chciała :]
Zgłoś
MaszHunta 2013-05-10, 23:27
daj daj daj
Zgłoś
aga1162 2013-05-10, 23:35 3
Rosół przyleciał, a koleś wybrzydza :/
Zgłoś
DarkBrandon 2013-05-10, 23:42
Tyle Razy Miał Możliwość Złapać Kurwisko Za Łapy I Pierdolnąć O Ścianę I W Pizdu Wyjebać Od Razu By Się Szmata Odjebała !!! BYŁA ZBYT NACHALNA
Zgłoś
PelsonMX 2013-05-10, 23:53 22
Kiedyś jakoś jak miałem może z 11-12 lat pamiętam u mnie w mieścinie cyrk był no i tam mieli tresowane kawki, pech chciał , że jedna spierdoliła im z tego cyrku a wracając do domu zauważyłem że siedzi sobie na murku jakieś czarne ptaszysko, myślę chuj z tym idę dalej ale jebana w ogóle się nie bała , daje jej rękę a ta mi na rękę wskoczyła jak ta z filmiku, to ją zapierdoliłem do domu 7 miesięcy była u mnie dopóki ciotka z dzieckiem przyjebała spacerówką a ona tą spacerówkę podziobała bo ciotka ją ganiała bo mały płakał... (Zajebie kurwie ze to , dzięki za przypomnienie). Poza tym zajebiste ptaszysko w chuj mądrzejsze niż połowa gimbazy na sadisticu , czasem sama mnie zadziwiała , wpierdalała z ręki , przynosiła różne rzeczy w dziobie ;D raz jej pokazałem na pilot to się męczyła męczyła ale na kolana mi rzuciła ;D , genialny wynalazek z niej był, szkoda, że piwska nie utaska no i , że teraz jej nie mam to bym swoją panne wyjebał a ptaka se zostawił co by mi miał kto zimnego browca z lodówy przynosić
Zgłoś
darex239 2013-05-10, 23:55
Cały film liczyłem na to, jak mu palec uje*** a tu taki chu*...
Zgłoś
darthbercik 2013-05-11, 0:04
Piwa Nie ma, nie podzielił się z Kawką
Zgłoś
l................1 2013-05-11, 0:27
aaaa to ten skurwiel wydaje taki dźwięk
Zgłoś
ddss 2013-05-11, 0:29
Ona mówi do ciebie

ma ma ma ma ma ma......

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów