📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jeść woła. Nie rozumiesz po kawczemu?
Szeryfian napisał/a:
Kurwa kurwie łba nie urwie.
A jak urwie to po kurwie
Co ty chcesz fajny ptaszek.
Wzorowane pismo na użytkowniku, bo inaczej chyba nie zrozumie.
ja bym wziął do domu
Pewnie że do domu, zamiast poczęstować czymś to wyrzuca biedaczysko. A takie gapy to się przywiązują do człowieka. Taki kruk dajmy na to skubany nie dość że z 30 lat przeżyje to jeszcze się przywiąże. Ale jedno z drugim chyba się bezpośrednio wiąże. Nie mniej, trza było nafutrować trochę co by z głodu ptasior nie zdechł
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów