📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jest taki budynek na końcu bobrowieckiej w wawce naprzeciw biurowca a niedaleko kompleksu magazynów. Co się zbliżał TIR pół biura stało w oknach podziwiać karanie debili, którzy zaparkowali na zakręcie
Kierowca osobowego dostanie co najwyżej mandat, i zwrot z ubezpieczenia... Kierowca tira zostanie zwolniony z pracy.
Kierowca TIRa powinien się zatrzymać i wezwać Policję, a tak wszystko spadnie na niego. Oczywiście ten z osobówki to zwykła qrwa, ale nie zdziwiłbym się gdyby to on nagrywał.
I co to kurwa ma do rzeczy ?
Stoi ? TO stoi ...
Sprawcą kolizji jest kretyn z cieżarówki. Koniec tematu.
Auto może się zepsuć kurwa wszędzie - a zepchnąć w najbliższe bezpieczne miejsce nie jest łatwo.
Stoi ? TO stoi ...
Sprawcą kolizji jest kretyn z cieżarówki. Koniec tematu.
Auto może się zepsuć kurwa wszędzie - a zepchnąć w najbliższe bezpieczne miejsce nie jest łatwo.
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."
Telefon se naładuj, bo nic nie poruchasz
aż mi się przypomniała sytuacja jak jechałem tramwajem, babeczka stała tak chujowo, że motorniczy właśnie podobnie mógł zrobić jak na filmie (tyle, że od wewnętrznej). No i ją oczywiście lekko przesunął, lecz zaraz przystanek. Babeczka szybko wysiadła zobaczyć jak wygląda pojazd i biegnie na przystanek... a motorniczy tak epicko jej drzwi przed nosem zamknął i odjechał... jej mina bezcenna
Miałem podobne zdążę nie w Polsce. Według prawa winny kierowca ciężarówki. Babka nawet pouczenia nie dostała pomimo faktu, że stała na ścieżce rowerowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów