Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- Ci najbardziej gnojeni w szkole
- ludzie którzy skończyli szkołę w czasach "bez bicia"
- oglądający uwage na TVNie
nie było by litości dla takiego. zabił bym go bez mrugnięcia okiem
I to jest, kurwa, edukacja! Przydałoby się to w Polsce wprowadzić to może przeciętny Polak wreszcie mógłby się popisać intelektem. A tak to ośmieszamy się, gdzie tylko można, a edukację mamy w dupie.
Najlepiej to widać na śląsku - syn przyswaja od ojca, analfabety, śląską gwarę i potem męczy się na lekcjach polskiego, bo ''godo'' w wypracowaniach i poprawnie zdania po polsku nie umie ułożyć. A dlaczego? A no dlatego, że nauczyciel też ma wyjebane, bo co najwyżej może pogrozić palcem, a i tak kasę zgarnie, jak co miesiąc.
Kary cielesne są przydatne. Jak ktoś nie chce się uczyć to trzeba go do tego zmotywować. A nic tak nie motywuje, jak porządny wpierdol!
podaj twój adres... przyjadę cię zmotywować do myślenia
K**** mać! ziomek! dawno nie widziałem na tym forum bardziej inteligentnej wypowiedzi! PIWO dla Ciebie! dla filmu NIE!Ja wiem, że to jest sadistic, i że właśnie ten gościu jest sadystą.
Ale jak widzę strach tych dzieci i jego pierdoloną radość z ich krzywdzenia, to mnie krew zalewa.
Kurwa jakbym takiego gnoja dorwał to bym go dłuuugo męczył.
Brudasy, nie brudasy - to dzieci. A krzywda dziecka powinna być oddawana z zajekurwapierdoloną nawiązką.
Aż mnie kurwa trzęsie.
Palce bym chujowi łamał po kolei.
Zadko mnie coś z równowagi wytrąca, to kurwa wytrąciło.
Za krzywdzenie dzieci i gwałty - lincz kurwa, tylko lincz.
BongMan za wkurwienie mnie na maksa - piwo.
Zadna, kurwa masakra nie boli tak jak widok strachu w oczach dziecka.
Kto ma dzieci, ten wie o czym mówię.
stary Cie ładował w tyłek i teraz srasz na rzadko.. sorry.. stara..!
Za 10 lat te dzieci będą w stanie odciąć ci łeb a potem zjeść kanapkę.
No. Chujowo robisz laskę.
Po kolei to ty się lepiej naucz zdania składać
Rzadko kurwa, rzadko !
Brudasy pomimo strachu w oczach dorosłego człowieka i tak ucinają mu łeb, więc w czym problem?
Wiem wiem, smakują jak kurczak
podaj twój adres... przyjadę cię zmotywować do myślenia
Jak mi obiecasz, że przyjedziesz to mogę ci posłać. Ale wątpię, bo mały, wątły chłopczyk w grubych okularach, który porządnie rozporka nie potrafi zapiąć ogranicza się do gróźb typu ''podaj adres''.
Tak więc powiem krótko: spierdalaj, hejterze!
a zauważyłeś co ten sadistic z ciebie robi? bo chyba na siłę chcesz być nie wiem jakim sadystą wypowiadając się "ooo jak zajebiście, napierdalają małe dzieci"
a jeśli już się urodziłeś takim zajebanym skurwysynem to nie zasługujesz na życie...
jest też trzecia opcja. starzy cię nie kochali albo koledzy z podwórka nie lubili.
staram się być powściągliwy w słowach... więc powiem tylko. zamknij paczę bo i tak nie pofatyguje się do ciebie przyjechać bo musiał bym cię wtedy zabić... inacze nie zrobił bym nic lepszego bo jak byś dostał kolejny wpierdol to pewnie zaczął byś robić jak hitlerowskie śmieci "za nogi dzieciaka i o ścianę"
myśl sobie co chcesz, ale widzę w tobie złego człowieka. nienawidzę takich ludzi... więc nie odzywaj się do mnie plugawy śmieciu
Panowie. Nie sądzicie, że wymienianie sobie uprzejmości przez neta i to jeszcze w takim miejscu jest kretyńskie? Wymieńcie się adresami i weźcie osobę trzecią co by kamerzysta jakiś był. A może nawet jakiś smaczny hardzik będzie
Co do filmiku. W tamtych rejonach takie rzeczy są tolerowane. Skoro ojcu i matce nie przeszkadza jak im córkę się obrzezuje kawałkiem szkła to dostanie linijką przez łapy tym bardziej nie zrobi na nich wrażenia. Niemniej nauczycielowi nie zaszkodziłoby jakby dostał kopa w ryj. Ot tak dla zdrowia.
a zauważyłeś co ten sadistic z ciebie robi? bo chyba na siłę chcesz być nie wiem jakim sadystą wypowiadając się "ooo jak zajebiście, napierdalają małe dzieci"
To chyba ty tutaj jesteś, żeby udowodnić proboszczowi, że masz jaja i można cię spokojnie ruchać w dupę. To jest zwykłe napierdalanie linijką, co było praktykowane również w Polsce. Moi rodzice tego doświadczyli i co? Do dzisiaj pamiętają rzeczy, które przeciętny ''wyluzowany'' i beztroski licealista zapomni w 10 minut, bo jego umysł jest zajęty wymyślaniem kolejnego, debilnego demotywatora czy obrazka na kweika.
A jak widzę takich ludzi, co to ukaranie dziecka klapsem w dupę nazywają katowaniem i lecą od razu z donosem do opieki społecznej to mam ochotę ich zajebać. To właśnie tacy ludzie jak ty przyczyniają się do zacofania w dzisiejszym świecie, co objawia się między innymi tym, że 8 letnie dzieci do szkoły popierdalają z telefonami komórkowymi i nauka to jest ostatnie, co je interesuje.
staram się być powściągliwy w słowach... więc powiem tylko. zamknij paczę bo i tak nie pofatyguje się do ciebie przyjechać bo musiał bym cię wtedy zabić... inacze nie zrobił bym nic lepszego bo jak byś dostał kolejny wpierdol to pewnie zaczął byś robić jak hitlerowskie śmieci "za nogi dzieciaka i o ścianę"
Otóż to! Więc skoro nie potrafisz spełnić obietnicy to zamknij mordę i idź spać, bo jak mama się dowie, że o 1 w nocy siedzisz na internecie to szlaban na komputer jak nic!
Poza tym niezły z ciebie hipokryta - dziecka nie dotykaj, bo jest święte. Ale jak tylko dorośnie to mógłbyś je zajebać, bo nie zasługuje na życie...
Za karami cielesnymi wypowiedzieli się:
- Ci najbardziej gnojeni w szkole
- ludzie którzy skończyli szkołę w czasach "bez bicia"
- oglądający uwage na TVNie
A Ty co...z CIA, FBI czy kurwa jakiegoś KFC jesteś, że tyle m.in. o mnie wiesz??? Może wiesz jeszcze, w którą stronę włosy na dupie mi się skręcają???
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów