Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko sie nie zesraj w gacie z tego bulwersuJa wiem, że to jest sadistic, i że właśnie ten gościu jest sadystą.
Ale jak widzę strach tych dzieci i jego pierdoloną radość z ich krzywdzenia, to mnie krew zalewa.
Kurwa jakbym takiego gnoja dorwał to bym go dłuuugo męczył.
Brudasy, nie brudasy - to dzieci. A krzywda dziecka powinna być oddawana z zajekurwapierdoloną nawiązką.
Aż mnie kurwa trzęsie.
Palce bym chujowi łamał po kolei.
Zadko mnie coś z równowagi wytrąca, to kurwa wytrąciło.
Za krzywdzenie dzieci i gwałty - lincz kurwa, tylko lincz.
BongMan za wkurwienie mnie na maksa - piwo.
Zadna, kurwa masakra nie boli tak jak widok strachu w oczach dziecka.
Kto ma dzieci, ten wie o czym mówię.
O co mi chodzi, samych takich co są w wieku do lat 12 (pewien nie jestem) tłuką, a starszych to już się pewnie boją -.-
Najlepiej to widać na śląsku - syn przyswaja od ojca, analfabety, śląską gwarę i potem męczy się na lekcjach polskiego, bo ''godo'' w wypracowaniach i poprawnie zdania po polsku nie umie ułożyć. A dlaczego? A no dlatego, że nauczyciel też ma wyjebane, bo co najwyżej może pogrozić palcem, a i tak kasę zgarnie, jak co miesiąc.
Z chorzowa smierdzielu jestes a na Śląsk wbijasz przeciepie? Gorolu z kieleckiego. To,że ktoś godo gwarom nie znaczy, że niy umie "mówić i pisać poprawną polszczyzną". Miodek sie znalazł zasrany, a sam po zawodówie pewnie.
a nie kosze na glowach laduja w polsce...
sam pamietam jak w szkole gostek chcial mi dac 4 a mu powiedizalem na dorum klasy ze go pojebalo i wszystkim bez gadania 5 wystawil...
a powinno byc tak ze powinienem dostac w ryj i powtarzac klase...
wspomnicie moje slowa gdy dzieci beda rocic co chca....
powinny wrocic kary cielesne ale uzasadnione do szkoly. nie ze tluka dzieci za nic tylko konkret spoznienie gadanie podskakiwanie bojki itp... uwaga w dzienniczek plus wpisane jaki wpierdol dostalo
kabalero88 jak juz wspominalem, tez uwazam ze ślazacy to kurwa najgorsze bagno.
Bo co, bo mają tradycje?
Bo mają własny język,którego gorole nie rozumieją?
Ty nawet boisz sie przyznać skąd pochodzisz, bo pewnie gnój przerzucasz od rana do nocy. Ciekawe czym bys sie grzał ciulu w zime, gdyby nie Ślązacy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów