pojętny uczeń
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Atak koteczków na sadistic stał się już faktem dokonanym.
Kiedy zmiana nazwy strony na coś bardziej adekwatnego do poziomu?
Może już jakieś propozycje nowej nazwy?
chujowoalejednakowo.pl ?
chujowoalejednakowo.pl ?
HAL9000/2 napisał/a:
Atak koteczków na sadistic stał się już faktem dokonanym.
chujowoalejednakowo.pl ?
2016 - ludzie debatują czy material nadaje sie na główną cz na harda
2018 - działają aktywisci soroza i zgłaszają mowę nienawiści i antysemityzm wiec ludzie obsrali się i nie dodają hamskich/rasistowskich kawałów/filmików, wiec na sadolu pojawiają się kotki
no rzeczywiście, same koty na sadolu. Jeśli dobrze kojarzę to trafiają tutaj tylko naprawdę zabawne filmy typu ten co się kłócił o "bułku" i skurwiel zdolny obsługiwać dzwonek , a nie jak leci wszystko z kwejka. Co do cięższych materiałów to nie będę przeglądał kaotic.com w pracy żeby Wam dogodzić. Z kota nieco łatwiej się w razie co wytłumaczyć
Dzisiaj napisał/a:
2016 - ludzie debatują czy material nadaje sie na główną cz na harda
2018 - działają aktywisci soroza i zgłaszają mowę nienawiści i antysemityzm wiec ludzie obsrali się i nie dodają hamskich/rasistowskich kawałów/filmików, wiec na sadolu pojawiają się kotki
Dzisiaj prawdziwych Sadoli już nie ma,
Bo czy warto po necie się tłuc?
Pełna miska i gówno, poemat,
Zamiast brechtania co zrywał się z dup...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów