📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pomurnik666 napisał/a:
uczcie się sadolki
Coś czuję, że większość sadolek ma o wiele większe umiejętności w tym zakresie. W końcu sadistic bawi i UCZY... na hardzie
Chciałbym się znaleźć na miejscu tej pomocy naukowej.
Zapomniała, że przy każdym lodziku powinny być odsłonięte cycki - bez tego się nie liczy
Za materiał własny zawsze piwo.
Widać że to szkoła przygotowująca młode dziewczyny do szybkiej kariery i awansu społecznego.
typowa baba (nie wiem czy sadistica bo nie widać) więcej pierdoli (paszczą) niż robi
ruskie idiotki uczą się opierdalać gałę żeby zostać kochanką jakiegoś nowobogackiego "biznesmana" i mieć życie usłane różami za ciągnięcie pały i dawanie dupy. Szczyt marzeń w rosji...
materiał godny 100 pln za godzinę oglądania
To szkolenie jest tak dobre że aż sam sie zacytuje
To szkolenie jest tak dobre że aż sam sie zacytuje
Cytat:
Wysłany: 55 minut temu
materiał godny 100 pln za godzinę oglądania
chujowa robota..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów