Z informacji jakie znalazłem wynika, że ojciec udał się do obsługi hotelu jak dziecko przestało oddychać. Dziewczynka została zabrana do szpitala gdzie zmarła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z informacji jakie znalazłem wynika, że ojciec udał się do obsługi hotelu jak dziecko przestało oddychać. Dziewczynka została zabrana do szpitala gdzie zmarła.
niemowlaki nie potrafią pływać? bzdury Panie, idź się utop
W referendum powinno być pytanie o kare śmierci, a nie o to czyje są lasy (na 100% nie należą się garbatonosym). Prosze nie pisać mi, że akcja nie dzieje się w Polsce.
A kto mówi o nauce pływania? Pewnie okazało się na testach, że nie jego
jaboll154 napisał/a:
No ale nauczył ją pływać, czy nie?
Pewnie, że tak. Dzieciak dzięki opiece i uporowi rodzica opanował trudny technicznie styl pływania "na deskę", bądź jak inni mawiają "na trupa".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów