18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nauka pływania
lordbehemoth • 2015-09-02, 12:25

Z informacji jakie znalazłem wynika, że ojciec udał się do obsługi hotelu jak dziecko przestało oddychać. Dziewczynka została zabrana do szpitala gdzie zmarła.
Zgłoś
G................r 2015-09-03, 0:56
niemowlaki nie potrafią pływać? bzdury Panie, idź się utop
Zgłoś
jurek71 2015-09-03, 1:25
Pod koniec nawet jej wychodziło
Zgłoś
j4rzyn 2015-09-03, 3:20 2
W referendum powinno być pytanie o kare śmierci, a nie o to czyje są lasy (na 100% nie należą się garbatonosym). Prosze nie pisać mi, że akcja nie dzieje się w Polsce.
Zgłoś
jaboll154 2015-09-03, 3:20 3
No ale nauczył ją pływać, czy nie?
Zgłoś
p................2 2015-09-03, 4:42
A kto mówi o nauce pływania? Pewnie okazało się na testach, że nie jego
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2015-09-03, 5:43
jaboll154 napisał/a:

No ale nauczył ją pływać, czy nie?

Pewnie, że tak. Dzieciak dzięki opiece i uporowi rodzica opanował trudny technicznie styl pływania "na deskę", bądź jak inni mawiają "na trupa".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów