Z informacji jakie znalazłem wynika, że ojciec udał się do obsługi hotelu jak dziecko przestało oddychać. Dziewczynka została zabrana do szpitala gdzie zmarła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z informacji jakie znalazłem wynika, że ojciec udał się do obsługi hotelu jak dziecko przestało oddychać. Dziewczynka została zabrana do szpitala gdzie zmarła.
Jak dorosły mężczyzna, ojciec dziecka może być takim debilem. Taka "nauka" uczy strachu i wstrętu do wody. Nikt na monitorach nie widział że gość topi dzieciaka? Powinni go sądzić za morderstwo z premedytacją.
Ja pierdole jakiego trzeba miec pecha zeby miec takiego ojca idiote.
To jest chore, tyle prób żeby jednego dzieciaka utopić.
Nie wiem jakim zjebem trzeba być żeby takim sposobem uczyć dziecko pływać. Małe dzieci bardzo szybko ogarniają pływanie, 3-4 godzinne lekcje i już potrafią się same unosić na wodzie. Trzeba tylko pokazać podstawy i oswoić z wodą a nie podtapiać...
Jeśli powiedzieć na niego bydle to bydle się obrazi!
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
oblałbym takiego tatusia benzyna i podpalił.....
A chuj tam, wyeliminował sam zjebane geny. Piwko.
Konkretniej - to był ojczym, matka w tym czasie była w pokoju hotelowym.
Chory cymbał znalazł sobie świetną zabawę pod pretekstem nauki pływania "córci".
Pomimo że widział że mała coraz słabiej sobie radzi z utrzymywaniem się na powierzchni, kontynuował lekcje, zanim zoorientował się, że przesadzjł.
Chory cymbał znalazł sobie świetną zabawę pod pretekstem nauki pływania "córci".
Pomimo że widział że mała coraz słabiej sobie radzi z utrzymywaniem się na powierzchni, kontynuował lekcje, zanim zoorientował się, że przesadzjł.
Obejrzałem całe i nie wiem jak mu się nie znudziło tak rzucać tym dzieckiem, to już mnie to zaczęło wkurwiać.
Swoją drogą powinni go tak wrzucić co jeziora, z kulą u nogi.
Swoją drogą powinni go tak wrzucić co jeziora, z kulą u nogi.
Mam dwóch synów i nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ojciec mógłby zrobić coś takiego. Naprawdę.
Nie wszystko mnie rusza i dość spokojnie oglądam drastyczniejsze sceny, ale za coś takiego zabiłbym skurwysyna gołymi rękami.
Mam dwóch synów i nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ojciec mógłby zrobić coś takiego. Naprawdę.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów