📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qrwa burek teraz płynie do morza
Frozonw napisał/a:
Jak bardzo trzeba mieć ..... w głowie aby pisać takie rzeczy. Pies jest przerażony, piszczy ze strachu a Ty masz ubaw. Pusta łeb
Ja również jestem przerażony, przerażony marnotrawstwem tych ludzi. Zamiast na żywca go wrzucić do kotła i wytopić z niego smalec to wrzucają do rzeki takiego dobrego smalcucha.
[ Dodano: 2024-11-21, 17:09 ]
tajfunkanalia napisał/a:
Ale bym tych debili ZABIŁ.
Chuja byś zrobił bambiku. Obsrałbyś się ze strachu i zaczął jęczeć jak ten smalcuch.
Frozonw napisał/a:
Jak bardzo trzeba mieć ..... w głowie aby pisać takie rzeczy. Pies jest przerażony, piszczy ze strachu a Ty masz ubaw. Pusta łeb
to po co na sadola wchodzisz zamiast wysyłać sobie z grażynami smaczne kawusie na facebooku? od takich rzeczy jest ta strona
Frozonw napisał/a:
To tylko zwierzę chłopie, nikt normalny nie dręczy zwierząt, ale bez przesady, żeby się wzruszać czymś takim.
I chuj w tego pchlarza , już się kurwa nawet na sadisticu robi gejoza i obrońcy zwierzatek. Bardzo dobrze że go wjebał i czekam na wiecej materiałów ich produkcji.
Ogólnie to też tak mam, że jak widzę cierpiącego psa to czuję ogromną empatię, a nawet najgorsze tortury mnie nie ruszają. Myślę, że powodem jest niewinność i pełna ufność psów do ludzi. Gdyby ten pies warczał i gryzł osobę, która mu to robi to nie czułbym się źle oglądając to, ale ten pies po prostu piszczał i był przerażony. Nie miałbym problemu z zamordowaniem agresywnego psa, ale nie wyobrażam sobie krzywdzenia niewinnej istoty.
Frozonw napisał/a:
wywieprzaj dypać tempe kozy
BlackSadolRazor napisał/a:
Wydaje Ci się. Piesek bardzo dobrze się bawi, razem z nami sadolami.
Moze kiedys spptkam takiego sadola i się z nim.pobawie
PreczzŁajzami napisał/a:
Moze kiedys spptkam takiego sadola i się z nim.pobawie
Wątpię by sadole lubiły Twoje zaloty seksualne 🤗
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów