18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angevil Wczoraj 15:16 11
Przecież styl pieskiem ma we krwi, czego drzew japę może hinduski i boi się kąpieli.
Zgłoś
Adenoid_Hynkel Wczoraj 15:26 3
Niekonieczne zmarnowany... może ktoś wyłowi i zje.
Zgłoś
Frozonw Wczoraj 15:42 36
Angevil napisał/a:

Przecież styl pieskiem ma we krwi, czego drzew japę może hinduski i boi się kąpieli.

Jak bardzo trzeba mieć ..... w głowie aby pisać takie rzeczy. Pies jest przerażony, piszczy ze strachu a Ty masz ubaw. Pusta łeb
Zgłoś
BlackSadolRazor Wczoraj 15:47 17
Frozonw napisał/a:

Jak bardzo trzeba mieć ..... w głowie aby pisać takie rzeczy. Pies jest przerażony, piszczy ze strachu a Ty masz ubaw. Pusta łeb

Wydaje Ci się. Piesek bardzo dobrze się bawi, razem z nami sadolami.
Zgłoś
lubieswinie Wczoraj 15:48 22
Frozonw napisał/a:

Co ty robisz na tej stronie? Może jeszcze obraź mu matkę
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik Wczoraj 15:53 9
Angevil napisał/a:

Frozonw napisał/a:

Kolega portale pomylił. To nie jebzd

Zresztą data dołączenia kolegi @Frozonw (24 minuty temu) tylko potwierdza to co napisałem.
Zgłoś
Frozonw Wczoraj 15:54 22
lubieswinie napisał/a:

Co ty robisz na tej stronie? Może jeszcze obraź mu matkę

A dlaczego miałbym obrażać czyjaś matkę? Jedynie mogę współczuć że takich zwyroli pod dachem mają.
Jestem na stronie bo lubię materiały zamieszczane tutaj ale jak widzę filmiki ze znęcania się nad zwierzętami i ten chory ubaw niektórych z Was to świadczy ze macie mocno zje... psychikę.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik Wczoraj 15:56 10
Frozonw napisał/a:

Jestem na stronie bo lubię materiały zamieszczane tutaj ale jak widzę filmiki ze znęcania się nad zwierzętami i ten chory ubaw niektórych z Was to świadczy ze macie mocno zje... psychikę.

Tak tak. Zapewne ty z tych co widok znęcania sie nad dzieckiem nie robi na tobie wrażenia ale za to znecanie sie nad pieskiem to piany na pysku dostajesz...
Zgłoś
Frozonw napisał/a:

Przecież to jedna z wielu kurw bez empatii po to by się tylko dowartościować
Zgłoś
FulTun Wczoraj 16:09 2
Na marne nie piszczał.
jego skowyt został już zapisany na nośniku danych w systemie odstraszania kundli i będzie wył przez 50cio watowe głośniki pizo elektryczne do osranego po wieki.
Zresztą podobnie wyją zawiasy w urzędach.
Zgłoś
v423 Wczoraj 16:12 5
Frozonw napisał/a:

A dlaczego miałbym obrażać czyjaś matkę? Jedynie mogę współczuć że takich zwyroli pod dachem mają.

Prawda jest taka że wszystkich tylko obrażasz bo jesteś homofobem! Piesku krzywda się nie dzieje bo albo:
a) nie ma duszy więc mu wszystko obojętne.
b) macha ogonem i się uśmiecha więc mu się podoba!
I masz nikogo tu nie wyzywać! Bo to nie ładnie! Zachowujesz się jak zwyrol!
Zgłoś
lubieswinie Wczoraj 16:21 15
Frozonw napisał/a:

Fascynujące, teraz usuń konto i przyklej się do jezdni.
Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 16:53 3
@Frozonw: Jak chcesz przyschizować to zobacz jak ciapaki robią grilla

sadistic.pl/psotna-kozka-vt597395,135.htm6800578
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 16:55 3
I nauczył się w końcu pływać czy nie? Bo chuja widać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem